Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözni úgy, hogy a barátnőm még fősulira jár?
Egy éve járunk,én egyedül lakom albérletben. Nagyon szerelmesek vagyunk és ismerem már annyira,hogy tudjam,nem a pénzre hajt. Az anyjával él és az öccsével. Szeretnén,ha ideköltözne hozzám,ő is örül az ötletnek. Nincs sok pénze,kap valamennyi ösztöndíjat meg egy kevés pénzt az apjától. Nem lenne pofám ebből kérni,nem is szorulok rá.Szóval gyakorlatilag én tartanám el,amíg végez. Aggódom viszont,hogy ettől elkényelmesedne a barátnőm. Vagy ha most se ilyen,akkor ez alaptalan? Van valakinek tapasztalata?
29F
Én 19 voltam és épp érettségi előtt álltam amikor "összeköltöztünk" (egyre többet voltam nála és egyszer csak azt vettem észre, hogy nem járok haza). Akkor voltunk 4 hónapja együtt... Ő sem keresett túl jól, engem apukám támogatott, mert a suli is messze volt és szerencsére megtehette. Azóta eltelt közel 4 és fél év, lediplomáztam és dolgozom, pedig 3 és fél év telt el néha diákmunkával, de legtöbbet "háziasszonykodással", mégse kényelmesedtem el.
Abban egyetértek, hogy nem érdemes 3 évet várni az összeköltözéssel, így én belevágnék. Azért ha kap ösztöndíjat gondolom nem egy buta lány, meg írod is, hogy nem a pénzre hajt. Nem értem a kérdést. :)
Én 20,5 voltam, a vőlegényem 28, amikor összeköltöztünk. Ő már akkor 2 éve bérelt egy lakást Pesten. Én még egyetemre járok, nyáron végzek. Jövedelmem nekem sincs, csak egy kevés ösztöndíjam, és szüleimtől kapok egy kis havi apanázst, jelképeset.
Sosem kért belőle, ő fizeti a bérleti díjat is, rezsit is, kaját is. Nekem még a szüleim fizetik a vitaminokat, gyógyszereket. Ruhákat igyekszem az ösztöndíjból és a szüleimtől kapott pénzből, de így is vesz nekem dolgokat. Nyaralásokat is ő fizeti, nem engedi, hogy beszálljak.
Nem tudom, hogy értetted, hogy "elkényelmesedik" esetleg. Nálunk ilyen nem volt. Nyáron diplomázok, és onnantól már dolgozok is (nyáron esküvő is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!