Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem birom elviselni a parom ha "beteg". Mas ferfi is ilyen?
Pórázon tartod?
-Szegénynek beteget kell játszani',hogy lustálkodhasdon kicsit....
Random hétvégi semmittevés....
Ha ehhez van kedve a páromnak -hát legyen..
Ez nem nyavajgás, tudományosan bizonyított tény, hogy másképp reagál egy férfi és női szervezet a betegségekre, a férfiak tényleg jobban szenvednek egy megfázástól, mint egy nő.
Nekem is nagyon alacsony a testhőm, olyan 35 körül mozog, 37 körül már olyan sz..rul vagyok, hogy mozogni alig bírok. Szerencsére ritkán vagyok beteg.
Az meg tény, hogy a pasik rosszabbul bírják a betegségeket. A párom is, ha rosszul van, akkor hisztis. Nehéz elviselni, de megteszem, mert szeretem és mert nem gyakran van ilyen. Ha én beteg vagyok, akkor csendes vagyok, de nem tudok egy teát se főzni, akkor ő segít.
Viseld el pár napig, segíts rajta. Öcséddel meg találkozz, előzte főzz egy levest és hagyd magára, aludja ki.
Ha pihen, gyorsabban kigyógyul belőle.
Az én párom is haldoklik a náthától, vagy bármilyen betegségtől. Nem nyaggatom, segítek neki amiben kell, megsimogatom a buksiját, aztán otthagyom. Hallgatni nem bírom a nyűglődését, de azért a párom, mert szeretem és ezzel együtt is elfogadom, nem idegesít ha beteg. Ő is ugyanígy viazonyul hozzám ha beteg vagyok. Akkor is ha én kevésbé hisztizek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!