Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek nem egészségtelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem egészségtelen a korai összeköltözés?

Figyelt kérdés

A barátnőm a kapcsolatunk eleje óta szívesen összeköltözne velem, és semmiképpen nem szeretne várni egy évet vele. Azt mondja, legalább hamarabb kiderül ha nem passzolunk.

Szerintem viszont nagyon negatív lehet, ha pár hónap után folyamatosan össze lennénk zárva és elvenné a magánszférámat.

3-5 hónapról ki mit gondol? Meg úgy erről az egészről?

2017. okt. 20. 20:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Én ugyanettől tartottam, pont a magánszférám védelme miatt, mielőtt meg nem ismertem jelenlegi páromat, elképzelhetetlennek tűnt az együttélés. Eleve úgy voltam vele, hogy nekem kell az egyedüllét, stb., továbbá rgyik korábbi partneremmel se tudtam volna elképzelni.

Na most tény, hogy relatíve nem lakunk együtt olyan régóta (fél éve kb.), de megismerkedtünk, először csak heti egy találkozó volt kb., majd egy hónappal rá, az első közös hétvégénken már néztünk is albérletet, és egy héttel rá össze is költöztünk.

A legelején voltak problémák, az igaz, amíg ugye még jobban megismertük egymás napirendjét, de utána minden jó volt, és a mai napig élvezzük mindketten.

Tehát én azt mondom, hogy ha szereted a párodat, és ő akarna költözni, és hosszú távra tervezel, akkor előbb-utóbb muszáj lesz, úgyhogy gyűrd le a félelmeidet, és vágj bele ;)

2017. okt. 21. 09:42
 12/19 Ketseg2017 ***** válasza:

Vélemény és vélemény...

Mi párommal majdnem fél év után költöztünk össze, DE mind a ketten akartuk. Nagyon jól megvagyunk, tegnap ünnepeltük az első évfordulónkat megismerkedésünk óta.

Ha te nem akarsz még összeköltözni, jöhetünk mi itt a több tucat tanáccsal...

2017. okt. 22. 07:08
 13/19 anonim ***** válasza:

Egyik baratnom egyeszjakas felreszeg kaland utan ugy jart pasi soha tobbe haza se ment.

6 het osszehazasodtak

25 eve hazasok es vicces par meg mindig faljak egymast

2017. okt. 22. 22:51
 14/19 anonim ***** válasza:

Kb. egy hónap után összeköltöztünk.

LAssan egy éve, és minden király.

Ha már eleve a magánszférádon kattogsz, akkor hagyd az EGÉSZET a fenébe.

2017. okt. 23. 14:11
 15/19 anonim ***** válasza:

5 hónap után költöztünk össze, de bizonytalan voltam. Énis az a típus vagyok, aki szeret egyedül lenni, egyedül elmenni ide oda, vagy csak ellenni a gondolataiban. Rájöttem, hogy ez a párom mellett is lehetséges.

2 éve éltem egyedül, így nehéz volt a váltás, nem mondom, hogy simán ment, de egy év eltelt és még mindig jól elvagyunk együtt. Jól tolerálja a személyiségemet és neki is szüksége van néha egyéni programokra, így abszolút megért engem is. Engedi, hogyha arra van szükségem, akkor magamra csukjam az ajtót és csak magammal, vagy azzal foglalkozzak egymagamban amivel szeretnék.

Ebből kiindulva azt mondanám a félelmek természetesek lehetnek, de jobb esetben alaptalanok.

Jó ha az elején megvan az izgulás, a randi pillangók, de amikor ezek már lecsengtek, akkor nincs olyan, hogy korai.

2017. okt. 26. 06:32
 16/19 anonim ***** válasza:
Tegyél egy nagy szívességet ennek a lánynak és szakíts vele. Te nem vagy szerelmes. Ha az lennél, vele akarnál lenni minden percben, akarnád minden porcikáját, alig várnád, hogy minden este együtt aludjatok el és minden reggel együtt keljetek. Nem a magánszférádon pörögnél. Inkább még most szakíts, mielőtt szegény nagyon beleéli magát a közös jövőbe. Neki ez a kapcsolat egy nagy szenvedés lesz.
2017. dec. 5. 08:28
 17/19 anonim ***** válasza:

Ha nem akarjátok mindketten, akkor még nyilván ne költözzetek össze. De érdemes a távaltokon gondolkodni.

Pontosan mi az, amit az összeköltözés ellehetetlenít? Az együttélést úgy csináljátok, ahogy nektek jó. Ha neked kell napi egy-két óra, amikor csendben elvonulsz, azt is megteheted. Csak tiszteljétek egymás igényeit.

2017. dec. 5. 08:47
 18/19 anonim ***** válasza:

A barátnőd értelmi sérült? Vagy nem beszéltek közös nyelvet? Vagy ha megmondod neki, hogy "xy dolgot most egyedül csinálnék" akkor mi gátolja meg abban, hogy megértse? Vagy te nem tudod kinyitni a szád? Vagy mi a probléma??

Ha nem tudjátok megoldani, akkor mit segít, ha még x hónapig húzzátok az időt?

Nem értelek.

2017. dec. 5. 09:05
 19/19 anonim ***** válasza:
Értem a problémádat. Mi majdnem két év után költöztünk össze a barátnőmmel, de örülök hogy eddig vártunk (igaz, mi fiatalabbak vagyunk, ezért sokáig lehetőség se volt). Előtte is sokat voltunk együtt egymásnál, és mire összeköltöztünk már nagyon jól tudtuk mire számíthatunk és minden simán ment. Nekem nagyon sokat jeletett a "randizós", külön elős időszak, és most már biztos vagyok benne hogy ő az aki kell. Szerintem semmi gond azzal, ha neked is több időre van szükséged, erről még szeretheted a barátnődet. Próbáld meg őszintén elmondani neki az érzéseidet, úgy hogy közben lássa, hogy fontos neked.
2017. dec. 6. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!