Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Én utálom a tévét, barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én utálom a tévét, barátnőm nagyon szereti, mi legyen?

Figyelt kérdés

Sok éve nincs tévém, és abszolút nem érdekel, sőt zavarna ha lenne. Barátnőm viszont siratja a "jó kis sorozatait", mióta hozzám költözött, és habár sosincs veszekedés köztünk, ez a téma időről időre előjön, hogy vegyünk egy tévét. Én nem akarok tévét, helyette programokat ajánlok (ami nem mindig tetszik neki), filmeket töltök le neki, meg olvasásra buzdítom, yt-n nézünk filmeket, de sokszor jön hogy kollégái erről meg arról beszélnek, hogy mi volt a tévében, és ő nem tud hozzászólni, és ezért furcsán néznek rá, mint egy ufóra, hogy "nincs tévétek???"

Szerintetek mi legyen?

Lehet ezért szakítani fogunk?

Vagy idővel hozzászokik, és lecseng ez a probléma?

2017. okt. 13. 08:25
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
0%

Igazán "értelmes" kollégái lehetnek ha a TV-ről beszélgetnek. Ennyire csak ne legyen korlátolt és befolyásolható a barátnőd.

Nem is beszélve arról, hogy egy TV marha drága. Igazán sok értelmesebb dologra is el lehet pazarolni ugyan ezzel a hévvel azt a pénzt. :D

Engem pont marhára nem érdekelne, hogy mennyire akar TV-t nézni. Ha nagyon kíváncsi rá, ott az internet. Amit nem talál fönn, az nem is létezik, vagy béna.

Szerencsére mi jól meg vagyunk TV nélkül, úgy nagyjából 6 éve már. Nem hiányzik, és kifejezetten idegesít is ha be van kapcsolva valahol, mert ömlik belőle a baromság.

24/N

2017. okt. 14. 16:49
 32/35 anonim ***** válasza:
Ha szeretne sorozatokat nézni nézzen, de erre tényleg jobb a net. Ha csak tv- t akar, vegyen. Neked kérdező nem kötelező nézni, sem pénzt beleadni. De megtiltani és LENÈZNI sincs jogod. Ha nekem ilyen pasim lenne, rég kidobtam volna. Aki szereti a pàrjàt, az tiszteletben tartja a sajàt egyéni dolgait.
2017. okt. 14. 17:26
 33/35 anonim ***** válasza:

Minden sorozat pár nappal később megtalálható a neten, illetve interneten is lehet egyes TV csatornákat nézni. Ha meg annyira akar TV-t vegyél neki egy használtat, ha akar akkor fizessen elő saját költségére, ő meg akkor ha akarja nézi.

Én sem nagyon használom a TV-t, nekünk csak az a néhány ingyenes csatorna jön be amit belehet fogni. A TV-t önmagban az X-box konzolom miatt hoztam csak át a szüleimtől, meg van multimédiás lejátszónk, illetve a TV-m kezel USB lejátszási lehetőséget, legtöbbször azon nézünk filmet mert sokkal kényelmesebb kanapén nagyobb képernyőn nézni mint az asztal előtt a PC-men vagy a barátnőm laptopján, esetleg tableten, amit nem is értem miért vettem meg neki (igaz használtan) de nem használja, pedig pont azért vettem hogy ha megy időnként busszal akkor azon tudjon olvasni, meg filmet nézni mert nagyobb mint a telefon, de a kis notiját meg nem szívesen cipeli.

Én azt mondom vegyél egy TV-t ha akar előfizet rá, ha nem akar rá költeni akkor az ő baja, és akkor téged is békén hagy.

2017. okt. 15. 20:42
 34/35 anonim ***** válasza:

Én olyan vagyok, aki nem néz TV-t, de a rokonai, barátai szeretik. Van aki sorozatok miatt nézi, van akinek csak háttérzajnak megy, nem is figyel oda, de, ha kikapcsolod, vissza is kapcsolja, hogy direkt hagyta úgy. Van olyan rokonom aki vagy a tv előtt ül vagy a gép előtt, ennyi az össz mozgása, hogy a kettő között sétál és, ha elutazunk a rokonokhoz, első dolga, hogy rohan be a számítógépes szobába.

Meg lehet ezt úgy oldani, hogy nem vagyunk egy szobában olyankor, amikor tvzés van. Ha nem lehetne megoldani, mert nem akkora a lakás, akkor is kibírok annyit, hogy megnézi a sorozatát, de a TV alapjáraton zavar, ha olvasnék, nehezen tudok figyelni, ha folyamatos beszéd van a háttérben, ilyenkor esetleg még a fürdőbe bevonulok, ha kicsi a lakás és nincs egy külön szoba nekem. Általában az szokott lenni a kérésem, hogy ha lehet ne üvöltsön a tv úgy, hogy az egész lakás ettől zengjen, félre tudjak vonulni, ha épp zavar engem.

Ami zavar engem az, ha vendégségbe megyek, beszélgetni hívtak és megy a TV a háttérben, iyenkor a folyamatos dumálás mellett nem tudok figyelni, zavar, ha sértésnek veszik, hogy kikapcsoltatom és szokták is mondani, hogy furcsa vagyok.

Illetve, amikor valakit felhívok és egyszerre szeretne TVzni meg beszélgetni, ezt sértúnek szoktam találni és, ha meghallom a TV-t a háttérben, elköszönök.

2022. márc. 9. 18:46
 35/35 anonim ***** válasza:
Az én barátnőm azért nem akar tévét, mert szerinte az olyan, mint egy oltár, egy fekete tükör, ami teljesen ledominálja és elrondítja a nappalit.
2022. okt. 1. 06:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!