Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Én utálom a tévét, barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én utálom a tévét, barátnőm nagyon szereti, mi legyen?

Figyelt kérdés

Sok éve nincs tévém, és abszolút nem érdekel, sőt zavarna ha lenne. Barátnőm viszont siratja a "jó kis sorozatait", mióta hozzám költözött, és habár sosincs veszekedés köztünk, ez a téma időről időre előjön, hogy vegyünk egy tévét. Én nem akarok tévét, helyette programokat ajánlok (ami nem mindig tetszik neki), filmeket töltök le neki, meg olvasásra buzdítom, yt-n nézünk filmeket, de sokszor jön hogy kollégái erről meg arról beszélnek, hogy mi volt a tévében, és ő nem tud hozzászólni, és ezért furcsán néznek rá, mint egy ufóra, hogy "nincs tévétek???"

Szerintetek mi legyen?

Lehet ezért szakítani fogunk?

Vagy idővel hozzászokik, és lecseng ez a probléma?

2017. okt. 13. 08:25
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
35%
Már ne is haragudj, de nem lehet egy kifejezetten okos lány, ha ezeket a szenny sorozatokat akarja nézni, amik manapság mennek.
2017. okt. 13. 08:31
 2/35 anonim ***** válasza:
93%
Eléggé abszurd lenne emiatt szakítani. Interneten nem lehet megkapni azokat a sorozatokat/filmeket/híreket ami a tv-ben is van? Amúgy szerintem is felesleges.
2017. okt. 13. 08:32
 3/35 anonim ***** válasza:
100%

szulejmánt néz vagy mi?

mi sokat tv-ztünk, amíg nem éltek együtt, de azóta (2éve) nincs tv-nk.

sorozatokat így is töltünk le, meg filmeket is.

2017. okt. 13. 08:38
 4/35 anonim ***** válasza:
100%

Én is arra gondoltam mint #2, hogy nézze őket neten ha ennyire függő. De a kollegái is "jófejek" lehetnek, engem sosem néztek még ufónak amiatt hogy nem nézek tv-t, és ha valaki említ valamit akkor fogalmam sincs arról hogy az mi (sorozat, valóságshow, tehetségkutatő, stb). Megmondom hogy én inkább olvasok, és ekkor úgy látom hogy az emberek többsége magában azonnal elismeri hogy jobban teszem...

De én is félek ettől mint te, mert a barátom elaludni is tv-vel szokott, és tervben van az összeköltözés...

2017. okt. 13. 08:41
 5/35 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem ez nem szakítóok, de ha ennyire akar, hát vegyetek egyet.

Nekünk kettő is van, egy az ebédlőben/nappaliban, másik a vendégszobàban, de ritkán tévézünk, inkább kislányom néz este meséket, mi meg ha úgy alakul, hogy normális film van, akkor megnézzük, de én jobban szeretek esténként beszélgetni, illetve a nap bármely szakában kellemesebb dolgot csinálni, főleg ha mindketten itthon vagyunk, lanyom meg suliba:)))

Valahol fölöslegesen is fizetjük a havi 12.000-et, igaz ez Tv+internet+telefon.Ok, nem egy horribilis összeg, de értelme nem sok van.

Ha ennyire akarja tényleg, vegyetek.

2017. okt. 13. 08:45
 6/35 anonim ***** válasza:
100%

#5 vagyok

De sem a hálószobában, sem a gyerek szobájában nincs tévê, ezt szerencsére mindkettőnknek nem lenne ínyére.

Még annyi, hogy amikor mennek a BL, VB, stb. meccsek, azt jó nêzni egy hatalmas képernyőn.Ennyiben ki is merül körülbelül a tévézés nálunk.

De kinek mi.

2017. okt. 13. 08:51
 7/35 anonim ***** válasza:
70%
Van egy olyan weboldal, hogy: sorozatbarát, csak meghívót kell kapni oda. Ott nézhet rengeteg sorozatot a bunkó reklámok és akciófilmek nélkül.
2017. okt. 13. 08:52
 8/35 anonim ***** válasza:
72%
Es ezek a mai pasik...... Miert vagy keptelen elfogadni es tiszteletben tartani , hogy o szereti a tvt es a musorokat????!! Onzo diszno vagy,ennyi a velemenyem... Remelem szakit veled.
2017. okt. 13. 08:53
 9/35 anonim ***** válasza:
92%
De a tévé, mint készülék jó. Én is letöltöm a sorozatokat és usb-n a tévén nézem meg. Jobb, mint egy kis monitor előtt kucmorogni.
2017. okt. 13. 08:55
 10/35 anonim ***** válasza:
94%
Ez aztan problema. Ha ennyi kompromisszumra sem vagy kepes, akkor nem valo neked kapcsolat.
2017. okt. 13. 08:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!