Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Én utálom a tévét, barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én utálom a tévét, barátnőm nagyon szereti, mi legyen?

Figyelt kérdés

Sok éve nincs tévém, és abszolút nem érdekel, sőt zavarna ha lenne. Barátnőm viszont siratja a "jó kis sorozatait", mióta hozzám költözött, és habár sosincs veszekedés köztünk, ez a téma időről időre előjön, hogy vegyünk egy tévét. Én nem akarok tévét, helyette programokat ajánlok (ami nem mindig tetszik neki), filmeket töltök le neki, meg olvasásra buzdítom, yt-n nézünk filmeket, de sokszor jön hogy kollégái erről meg arról beszélnek, hogy mi volt a tévében, és ő nem tud hozzászólni, és ezért furcsán néznek rá, mint egy ufóra, hogy "nincs tévétek???"

Szerintetek mi legyen?

Lehet ezért szakítani fogunk?

Vagy idővel hozzászokik, és lecseng ez a probléma?

2017. okt. 13. 08:25
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
23%

Látom van aki nagyon elragadtatja magát (8, 10, 15), úgy gondolom a tiszteletben tartásnak kölcsönösnek kellene lennie, vagyis valahol középúton kellene megtalálni a megoldást, bármi is legyen az. Főleg mert nyilván tudta a lány mikor hozzád cuccolt, hogy nincs tv-d. Amúgy azt lehet nem is tudja még, hogy milyen jót teszel azzal neki, hogy leszoktatod a tv nézésről. Filmeket egyébként lehet laptopon is nézni, meg monitoron, tableten, én az ágy felé fordítom a 27-es monitort, és az kiváló "tv" filmnézéshez. A tv-nek kérdező szempontjából nem mint készülék a probléma szerintem, hanem mint adás/műsor.

Szerintem emiatt nem fog szakítani, szép lassan bele fog szokni. Ha el akart volna menni emiatt, már megtette volna. Különben ez is lehet egyfajta "shit test", bepróbálkozik azzal hogy veszel-e neki tv-t, vagyis mennyire vagy oda érte hogy feladd az elveidet. Ha megveszed, ő nyert, ha nem veszed meg, lehet az sem nagy baj neki, majd valamikor jön egy másik "shit test"...

2017. okt. 13. 10:22
 22/35 anonim ***** válasza:
„Én nem nézek televíziót, mert abban az ördög van, démoni formában.” :D by Jézus magyar volt videó. S milyen igaz.
2017. okt. 13. 10:53
 23/35 anonim ***** válasza:
4%

Szoktassad rá a konyhára, a főzés örömére, az ízek birodalmában való örömökre és meséljen arról munkatársainak, mert annak több értelme-nagyobb élménye van;)

Azért nézni tévét, hogy melóban tudjon bólogatni:DDDD

Ezt nyugodtan szóld arcába, hátha belátja, miféle marhaságért rinyál...

Gondolom az ágyban meg a telefont simogatja "más" helyett:DDD

Minek kezdesz tinikkel...:DDD Ha meg nem az, akkor beleválasztottál...neveld meg.

2017. okt. 13. 12:03
 24/35 anonim ***** válasza:
89%
Tehát te nem akarsz tévét nézni, ezért ő sem nézheti? Lehet, hogy ez újdonság lesz neked, de attól, hogy van tévétek, neked nem kötelező nézni. Függetlenül attól, hogy valóban igen szar műsorok mennek, pofám leszakad, hogy kávzi megtiltod, hogy legyen tévéje, csak mert neked nem tetszik. Akkor ne nézd bakker, de ő hadd nézze már, ha akarja...
2017. okt. 13. 12:04
 25/35 anonim ***** válasza:

Sok éve az olvasàs mellett a sorozatnézés az egyik kedvenc elfoglaltsàgom. Alatta pl lehet vacsizni is, míg a könyveket féltem, nehogy leegyem. Egy csomó sorozat fentvan a neten. ( sorozatbaràt) Csak venni kéne a fàradtsàgot és râkeresni. Èn inkàbb sorozat pàrti vagyok mint film, és mindent ott nézek ami érdekel. Nem tudom mi érdekli a csajodat, de rengeteg jó sorozat van, nem mexikói, argentin stb szappanoperàkra célzok ( bàr azok is vannak fent+ török sorik is) hanem rendes sorozatokra. Én màr több mint 5 éve hasznàlom. Ràadásul kivàgjàk a reklàmokat is az epizódokból. Nincs kötött műsoridő sem. Akkor nézi amikor akarja. Amióta felfedeztem az oldalt semmi màst nem nézek tv- ben csak híradót. Minden màst online. Még pàr tv műsor is van fent, bàr én ilyeneket mint x faktor, valóvilàg nem nézek mert nem érdekel, konyhafőnököt, nyerő pàrost viszont szeretem. Van vagy 30 éves a tv-nk. Ha elromlik, biztos nem veszünk màsikat. Tök fölösleges.

A baràtnőd kèthet meghívót a sorozatbaràt facebook oldalàn.

Ilyesmiért nem kell szakítani. Megoldható, csak akarni kell és tenni érte kicsit.

2017. okt. 13. 13:05
 26/35 anonim ***** válasza:
Jav * kérhet meghívót
2017. okt. 13. 13:09
 27/35 anonim ***** válasza:
92%
25-26 vagyok. Még annyit, hogy elég önző a hozzààllàsod. Ne akard màr megszabni egy màsik tőled független embernek hogy mit nézhet és mit nem, csak mert szerinted fölösleges vagy mert téged az nem érdekel ami őt. Ha ennyire nem tudod őt és az igényeit tiszteletben tartani nem való neked kapcsolat. Mond meg, hogy vegyen sajàt pénzből ha mindenképp tvt akar de te akkor azt te nem fogod nézni. Probléma megoldva. Mondjuk èn a helyében elgondolkodnék azon, hogy kell-e egy ilyen pasi....a nem felé hajlok.
2017. okt. 13. 13:25
 28/35 anonim ***** válasza:

# 25

Azért a neten lévő sorozatok és a tévében ég és föld!

Itt most a tévés műsorok a téma, ami 99%-ban fos, a maradék 1 megy nem számít.

Mintha agysejteket pusztító méreg lenne a tv, így természetes az óvás.

2017. okt. 13. 21:00
 29/35 anonim ***** válasza:

A baràtnő " jó kis sorozatai" volt a téma. A tvműsor és a sorozat nem ugyanaz a kategória. Ettől függetlenül a kérdezőnek nincs joga ahhoz, hogy bàrmit kvàzi megtiltson a pàrjànak. Csak abban van igaza, hogy ha a csaj tv- t akar akkor sajàt pénzből vegyen.

Itt inkàbb arról szól a dolog, hogy ami őt nem érdekli, olyat a csaja se akarjon. Undorító! Mondjuk a làny is hülye ha hagyja magàt.

2017. okt. 13. 21:31
 30/35 anonim ***** válasza:

Én azt gondolom, hogy két különböző személyiség vagytok, akiknek nem kellene megszabnia, hogy a másik mit csinálhat és mit nem. Te utálod a tv-t, ő szeretne. Hát nagy dolog. Vegyetek egyet és tegyétek be az egyik szobába. Ha ő nézni akarja elvonul és nézi, ha nem, akkor nem.

Nekünk is van tv-nk, kettő is. Van hogy háttérzajként is megy és van, hogy két hétig be sincsenek kapcsolva. Ha én valamit megnéznék, a párom meg hallani sem bírja, akkor átmegy a másik szobába. Én ugyanígy vagyok pl. a focival. Hallani sem bírom, ő meg minden meccset megnéz. Azért vagyunk egy pár és azért valljuk azt, hogy szeretjük egymást, mert nem fogunk ilyen piszlicsáré dolgokon veszekedni, hiszen ebben pl. baromira könnyű megtalálni az arany közepet. Régen rossz, ha ez jelenti a világ legnagyobb problémáját a kapcsolatotokban.

Megjegyzem... attól még hogy egy háztartásban van tv, nem muszáj bekapcsolni, lehet olvasni, vagy egyszerűen csak csendben bármit csinálni otthon. Ellenben megvan a párodnak a lehetősége, hogy ha tv-zni támad kedve, akkor tv-zhet és persze te nem szabályozod le, hogy egy nap csak ennyit nézheti és csak ezt nézheti.

2017. okt. 14. 15:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!