Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nem túlzás, hogy a párom 2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem túlzás, hogy a párom 2 hónap ismeretség után hozzám akar költözni?

Figyelt kérdés
Ő a férfi, 37 éves és eddig albérletben élt. 2 hónapja ismerkedtem meg vele. Én 27 éves vagyok, saját házban lakok, amiért igen sok mindent tettem. Ő egyik pillanatról a másikra kijelentette, hogy ide szeretne költözni hozzám, mert így ő sokkal jobban kijönne anyagilag, nem kellene fizetnie az albérletet. Meg szerinte nekem is jobb lenne. Szerintem ez így korai lenne, annyira még nem ismerjük egymást, egyébként meg ha csak az anyagikat nézzük, ennek a háznak nem kevés a rezsije, én nem biztos, hogy az albérletet erre cserélném.

2017. okt. 3. 10:52
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy vegyes válaszokat adtok végül is ezért lett kiírva a kérdés.

Nem akarom számszerűsíteni a dolgokat, de ennek a háznak magasabb a rezsije, mint amennyibe az ő albérlete kerül egy hónapban. Járt már nálam, tehát tisztában van vele, hogy ez nem egy minigarzon.

Én nem vagyok rászorulva, hogy valakivel felesben fizessem a rezsit, eddig is egyedül fizettem, ezután se okozna problémát. Ha túl magasnak találnám a költségeket, elköltöznék, de eszembe se jut.

Mióta kiírtam a kérdést, beszéltem vele erről a költözésről. Úgy gondolja, hogy mivel mi egy pár vagyunk, ezért itt fogunk közösen élni, és csak annyival járulna hozzá a háztartáshoz, amennyit az albérletére költött. Cserébe elvégezne kerti munkákat, amik eddig is el lettek végezve az ő asszisztálása nélkül. Tehát engem valami befektetésnek gondol. Vicc ez a pasi, nagyon másra számítottam, ekkora pofátlansággal nem találkoztam még. Ráadásul pont egy majdnem 40 éves fickótól.

2017. okt. 4. 15:07
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért eléggé röhejes... remélem elhajtottad.
2017. okt. 4. 15:19
 23/28 anonim ***** válasza:
81%

Nem tisztem védeni a fickót, főleg, mert nem érzem a történetben az őszinte szerelmet. De azért, hogy ellenpéldával éljek, én egy szerdai napon ismertem meg a feleségemet, és szombaton összecuccoltunk. Ennek sok-sok éve. Igaz, nekünk előtte mindkettőnknek sok kapcsolata volt, így megvolt a viszonyítási alapunk is. Ráadásul mindketten úgy éreztük, hogy egy percet sem akarunk a másik nélkül tölteni.

Mint mondtam, nálatok nem érzem ezt a fene nagy szerelmet, így nem is kétséges, hogy én is azt tanácsolom,, hajtsd el a fazont.

58F

2017. okt. 4. 18:10
 24/28 anonim ***** válasza:

Egyénfüggő. Vannak akiknek belefér, hogy egy alig ismert valakivel összebútorozzanak. Személy szerint nekem is qurva korai lenne. Az okfejtés pedig plàne nem tetszene. Ő csak meg akarja úszni az albérlete fizetését. Kényelmi okokból, anyagi okokból sosem engedném, hogy bàrki hozzàm költözzön. Csak ha a kapcsolat megérett rà, és úgy érezzük, hogy van értelme ( és nem fogunk 1 hónap utàn szétköltözni mert nem működik a dolog)

Ha 2 hónap utàn odaköltözik , a következő az lesz, hogy jelentsétek be. Akkor meg kirakni se tudod olyan könnyen. Nagyon vigyàzz vele!!! Èn csak azt tudom tanàcsolni, hogy légy óvatos, ismerjétek meg jobban egymàst, jàrjatok egy évet mondjuk. Ha kitart akkor talàn nem ingyen lakhatàsra gyúr. Egyenlőre nagyon ilyen szagú a dolog.

2017. okt. 4. 18:26
 25/28 anonim ***** válasza:
de az
2017. okt. 6. 12:59
 26/28 anonim válasza:
54%
Nehogy oda engedd, mert sose szabadulsz meg tőle.
2017. okt. 7. 18:32
 27/28 anonim ***** válasza:
Mi történt azóta?
2018. jan. 28. 13:43
 28/28 A kérdező kommentje:

Köszi utolsó.

Még mielőtt ki kellett volna tennem kiment külföldre, mondván itthon nincsenek munkalehetőségek és ha dolgozik se keres sz.rt se.

2018. ápr. 22. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!