Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nem túlzás, hogy a párom 2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem túlzás, hogy a párom 2 hónap ismeretség után hozzám akar költözni?

Figyelt kérdés
Ő a férfi, 37 éves és eddig albérletben élt. 2 hónapja ismerkedtem meg vele. Én 27 éves vagyok, saját házban lakok, amiért igen sok mindent tettem. Ő egyik pillanatról a másikra kijelentette, hogy ide szeretne költözni hozzám, mert így ő sokkal jobban kijönne anyagilag, nem kellene fizetnie az albérletet. Meg szerinte nekem is jobb lenne. Szerintem ez így korai lenne, annyira még nem ismerjük egymást, egyébként meg ha csak az anyagikat nézzük, ennek a háznak nem kevés a rezsije, én nem biztos, hogy az albérletet erre cserélném.

2017. okt. 3. 10:52
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Mi osszekoltoztunk a parommal 2 honap utan mert amugy is mindig nalam aludt, nem ereztem korainak, azota is egyutt elunk masfel eve. De o nem az anyagiak miatt jott, en laktam akkor alberletben, o otthon, igy meg rosszabbul is jart anyagilag mert az alberlet dragabb volt, mint otthon lakni es ketten fenntartani a sajat hazukat.

A te helyzetedben azert inkabb varnek ezzel, nehogy kideruljon, hogy tenyleg csak a hazad erdekli aztan alig tudd majd kipakolni onnan.

2017. okt. 3. 12:38
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
De, túlzás. Meg végtelenül pofátlan is, hogy ezt így ki is jelenti, hogy azért költözne, hogy neki így olcsóbb.
2017. okt. 3. 12:57
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eleve az nem tetszik, hogy kijelentette, hogy majd ő odaköltözik, hogy ne kelljen albérletet fizetnie. Mindezt 2 hónap után. Akkor ez mi lesz? Ingyen albérlet? Én a helyedben be sem engedném többet a házba, azt meg pláne nem, hogy be is költözzön.
2017. okt. 3. 14:21
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Ez így olyan gáz.

Mi is kb. két hónap után költöztünk össze, de azért, mert szeretjük egymást és nem akartunk külön élni.

A "párod" legalább őszinte. Ingyen lakásnak néz puncival. Én valahol itt szakítanék vele.

2017. okt. 3. 14:54
 15/28 anonim ***** válasza:
49%
Ezt a pasit én kirúgnám. Fogadni mernék, hogy nem is szerelmes, csak az érdekli, hogy ne kelljen fizetnie. Nehogy oda engedd, mert sose szabadulsz meg tőle.
2017. okt. 3. 20:30
 16/28 A kérdező kommentje:
Eddig szóba se került az összeköltözés, ő hozta fel, mintha mi se lenne természetesebb. Nekem az nem tetszik, hogy úgy beszél, rá lennék szorulva, hogy valakivel felezzem a költségeimet. Sok jövőt nem jósolok a dolognak, legalább mondtatok véleményeket, ennyivel is okosabb lettem.
2017. okt. 3. 22:16
 17/28 anonim ***** válasza:
75%
Önmagában ebben a korban nem lenne túlzás a 2 hónap,de így? Mondjuk valakinél a 2 hónap még csak a randizgatás, ismerkedés időszaka, van akiknél meg simán összeköltözés már, mindig szitutól függ. Két hónap után kijelenti,hogy azért, mert nem kellene albérletet fizetni, hát ez elég pofátlanság. Én kirúgnám, tisztán látszik, hogy arra megy, hogy Nálad ingyen lakjon. Nem mondtad neki kapásból válaszként, hogy itt többe kerül a Rezsi fel, mint egy albérlet? Ha nem is annyi,de megnézni mi a reakciója. Szerintem csak kiakar használni anyagilag. Sajnos.....
2017. okt. 4. 04:54
 18/28 anonim ***** válasza:
31%

Nem akarom védeni, de azt azért nem úgy gondolta, hogy a rezsibe se szállna bele, azért is mondta, hogy a kérdező is jobban járna mert feleződnének a költségei. És még ha annak a háznak magas is a rezsije, akkor is jóval kevesebb lehet a fele, mint az albérleti díj+rezsi. Azért mostanság elég drágán mennek az albérletek. Megkockáztatom, hogy még akkor is jobban járna anyagilag, ha az egész rezsidet fizetné.

De 2 hónap után tényleg durva ezzel előállni, pláne hogy az anyagiakkal indokolja. Egyenlőre semmiképp ne menj bele.

2017. okt. 4. 08:40
 19/28 anonim ***** válasza:

#16, örülök, hogy nem hatódsz meg ettől a fantasztikusan romantikus ajánlattól.

Hogy NEKED mitől volna ez jobb, az csak úgy lebeg, vagy van valami konkrét érve? Én nemigen látom.

Ha beköltözik, előbb utóbb a munkáját is otthagyja, fix.

De egyáltalán nem érzek én ebben semmi érzelmi kötődést, szerelemről már ne is beszéljünk.

2017. okt. 4. 10:26
 20/28 anonim ***** válasza:
0%

#19, Azért az utálkozást nem kéne túlzásba vinni. Nem arról volt szó, hogy ingyen és bérmentve költözne át, csupán az albérleti díjat szerette volna megspórolni. A kérdezőnek meg attól lenne jobb, hogy felesben fizetnék a rezsit.

Attól még tény, ez így elég pofátlan ajánlat pláne 2.hónap után, de azért minden rosszat nem kell bele látni.

2017. okt. 4. 11:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!