Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözés külön lakásba?
Egy kicsit bonyolult lesz, igazából ez a problémám. A párom és én nem vagyunk suhancok, mindketten 35 körül vagyunk, nekem van egy kisiskolás fiam, minden második héten nálam. Jövőre szeretnénk összeházasodni, megkérte a kezem, boldogok vagyunk, minden rendben. Ő most kitalálta, hogy költözzünk össze úgy, hogy egy házba és ott legyen neki egy komplett lakás, hogy ugyanúgy haza tudjon menni mint most megy, mikor itt van a fiam, ui. ő olyankor sosem alszik itt.
Én tiltakozom, mert szeretnék egy igazi családot, társat, aki nem megy "haza", nem is tudom, hogy milyen modell ez. Nem értek semmit, azt mondja, én nem vagyok kompromisszum képes és konstruktív - bevallom elsírtam magam, mikor ezt elmondta ma este. Mi lehet ez? Mit tudok csinálni? Teljesen kiborultam ettől most.
A megoldás a következő lett: egy nagy ház, két szoba az övé az ötből, dolgozó- és hálószoba, mellette közös háló, gyerekszoba, lent egy nagy nappali konyha.
Ő elmegy éjszakába nyúlóan dolgozni, mi pedig azt csinálunk, amit akarunk a fiammal. Amint úgy látom, hogy negatívan áll hozzá abban a pillanatban jelzem és változtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!