Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözés külön lakásba?
Egy kicsit bonyolult lesz, igazából ez a problémám. A párom és én nem vagyunk suhancok, mindketten 35 körül vagyunk, nekem van egy kisiskolás fiam, minden második héten nálam. Jövőre szeretnénk összeházasodni, megkérte a kezem, boldogok vagyunk, minden rendben. Ő most kitalálta, hogy költözzünk össze úgy, hogy egy házba és ott legyen neki egy komplett lakás, hogy ugyanúgy haza tudjon menni mint most megy, mikor itt van a fiam, ui. ő olyankor sosem alszik itt.
Én tiltakozom, mert szeretnék egy igazi családot, társat, aki nem megy "haza", nem is tudom, hogy milyen modell ez. Nem értek semmit, azt mondja, én nem vagyok kompromisszum képes és konstruktív - bevallom elsírtam magam, mikor ezt elmondta ma este. Mi lehet ez? Mit tudok csinálni? Teljesen kiborultam ettől most.
Én férfiként, ennél kisebb dologért is hajtottam el pár nőt... pl. hogy nem akarta, vagy nem volt képes (aligha) megtanulni a fiam nevét.
Azért az új házasság nehogy már fontosabb legyen a gyerekednél.
a külön szobával az a baj, hogy nincs benne WC és konyha.
van aki nem szereti a gyerekeket, vagy más gyerekét, vagy pedo és így könnyebb távolságot tartania :D
Egyértelműen elutasítja a gyerekedet. Én anyaként ezt nem lennék hajlandó így csinálni. Az én gyerekem ne azt lássa, hogyha hozzám jön, a szerető édesanyjához, akkor pótpapa elvonul és fittyet sem hány rá. Én ezt nem nevezem szerető és támogató családnak, tehát el sem tudnám képzelni az életemet így egy férfival.
Ha komolyan gondolkodik veled és az összeköltözést is tényleg szeretné, akkor gyerekestől fogad el. Abban egyetértek, hogy kell mindenkinek egy kis zug, legyen akár saját szobája, oké... de akkor sem vonulhat el nonstop, ha ott lesz a gyereked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!