Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem fél, hogy elveszít! Kezdhetek aggódni?
4 éve avgyunk együtt, de előtte is jártunk egy ideig. Akkor kidobott, mondván hívja az élet. Én összetörten padlót fogtam, de rá pár hónapra visszakönyörögte magát. Azóta tart. Megkérte a kezem, éltünk együtt, de külön is (anyagi okok miatt költöztünk szét, de nem szakítottunk) és most úgy néz ki, hogy újra együtt fogunk élni.
Sokáig találgattuk, hogy hol legyen a közös lakás, majd jött egy hirtelen ötlete és falhoz állított: vagy megyek az ő városába és ingázok be a munkahelyemre, vagy szakítunk.
Kelepcében érzem magam. Azt érzem, hogy megőrülök ettől. Ez egy olyan sakk-matt, amit nem tudok már elviselni. Nulla beleszólásom sincs. A lkaás amit nézett, egy putrifészek. A környék is, meg a lakás is belülről. Sosem voltam egy proli. Ezután sem szeretnék az lenni, azt mondja csak átmenetei, de szerintem neki egy lesz élete otthona...
Megnéztem a lakást. Ótvar egy hely, legszívesebben kiugrottam volna az erkélyről. Anyagilag helyrejöttek a dolgaink. 3x annyit keresek, mint ő. Erősen gondolkodom a szakításon. Miért csinálja ezt velem? Újra hívja az élet? Ha én sétálnék ki az Ő életéből tök könnyen továbblépne, mert ő boldog abba a lukba amit talált. Rámerölteti ezt az egészet. Tudjs, hogy sosem akartam panelproli lenni (bocsi akit ez érint). Szerintetek?
Fontolóra sem kellene venned.A véleményed nem számít semmit ,a neved kuss? Megszoksz,vagy megszöksz? Mi a faxt képzel ez?
Nem értem miért gondolkozol egyáltalán az ennyire alárendelődésen.Röhögve vágnám ki a picsbe ezek után mint macskát sz*rni.
4es. Nem erről van szó. A világ végére is mennék utána. Hanem arról, hogy egyedül döntött, és engem falhoz állított ezzel. Az pl. szóba se jött, hogy az én városomba keressünk egy haosnló lukat.... Hogy monjuk nekem lenne könnyebb munka után hazaesni. Nem! Ez egy kitalált, kész verzió volt. Nem mondhatok nemet, avgy ha igen, akkor vége. Nem lehet kompromisszum, hogy másik utcában vagy másik környéken. Nem. Ő már kivette, és kész!
Nekem ezzel van bajom. Nem beszéltük meg! Ő döntött. Egyedül.
Ez az ember nem szeret téged. Nem csak azért mert kidobott, majd amikor nem lett jobb, visszakönyörögte magát, hanem mert egyáltalán nem veszi figyelembe ami neked jó, csak magára gondol. (még mindig). És te ezen meglepődsz...miért is?
Nézd, én a helyedben szakítanék vele (illetve már vissza sem fogadtam volna) és kialakítanám egyedül az életemet. Majd jön másik, olyan aki emberszámba vesz. Az nem szeretet, hogy vagy alárendelődsz neki vagy mehetsz a fenébe. Mondanám, hogy ne menj vele, menekülj, de te mint írtad, a világ végére is utána mennél, így majd kidühöngöd magad és úgyis azt csinálod amit ő mond...pár év múlva meg jössz sírni, hogy megcsal, pedig te mindent megtettél érte. Csak egyet tudok mondani neked még időben: ne tegyél meg érte mindent!!!!!
Jó, most mi itt könnyen mondjuk szegény kérdezőnek, hogy dobja ki, ha egyszer odáig van érte.
Tehát ha jól értem az van, hogy ha normálisan viselkedne veled akkor boldog lennél vele. Hát akkor nincs mit tenni, ki kell kényszerítened a kompromisszumot. Azt mondod, hogy ha nem az van amit ő akar, akkor elhagy, lehet, hogy csak mondja, ha látja rajtad, hogy kész vagy elmenni a végsőkig akkor talán visszakozni fog. Az ilyen emberek mindig azokat használják ki, akik gyengék és nagyon kötődnek hozzájuk, azért nem fél hogy elveszít mert túlságosan biztos a dolgában, ha érezteted vele, hogy rajta kívül is van élet talán változni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!