Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldön új életet kezdhetek?
Hát anyagi biztonságod meg lesz, ha lesz munkád, viszont attól még a barátnő szerzés még nem garantál. Ha itt Mo-n nem tettél meg mindent, ugyanezzel a hozzáállással odakint se fog sikerülni.
Elgondolkodhatnál azon, hogy módszert változtass, plusz külsőn és belsőn is egyaránt javíts!
Sok sikert az új élethez! :)
Én is UK-ban élek. Igaz nem Londonban. Munkát találni, nem olyan könnyű, mint az sokan gondolják. Ezt londoni barátaim mesélték. Anyagi biztonság hát nem tudom attól függ mire vágysz? Ha van valami jó szakmád akkor érdemes vállakozni, abból lesz pénz. Most pincérként, takarítóként stb, a fizud min. 60%-a elmegy a minimális megélhetésre.
A nőket hát nem tudom, mivel még csak kirándulgattam Londonban. Ami igaz, hogy ott elég kevés a helyi angol, így mivel nagyjából sokan külföldiek, talán egyszerűbb ismerkedni. Ahol én élek egy nagyobb város. Itt pl nagyjából bekorlátozódik a területem, az itt tanulókra. Mert a helyi lányok, nem úgy viszonyulnak a Kelet-európaihoz, mint szivesen látott szerető. Sokaktól hallottam, hogy szexet könnyen találni, ami valóban egyszerűbb, barátnőt azonban nehéz.
(pl a Tinder marha jó lehet ott, sosem fogynak el a nők, mindig lesz naponta 1000 új)
Ez csak rajtad mulik, a kitartasodon, a szerelem viszont a szerencsen.
En kijottem, 9 eve, volt nagyon jo munkam, anyagi biztonsag, aztan jott egy pasi, lett gyerekunk... Aztan elhagyott.
Barrmi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!