Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Unalmasnak tart.
Egy éve vagyok együtt a párommal és mostanában kibukott belőle, hogy unalmas vagyok. Azt mondja,hogy csak az ő érdekeit nézem, nincs saját véleményem és csak neki kell dominánsnak lenni és döntéseket hozni.
Azt is mondta, hogy amióta összeköltöztünk azóta nem is tudunk beszélgetni és "ő is besült és unalmas lett miattam, pedig régen annyira boldog volt de már nem is tud mosolyogni". Számomra ő a legfontosabb a világon és mondig mindenemet hozzá akarom igazítani. Nekem az is jó program ha csak fekszem mellette.
Azzal vádol, hogy csak kapcsolatfüggő vagyok és azért vagyok vele de ez nekem sem jó és nem vagyunk jók együtt.
Úgy érzem, hogy szeret de nem szerelmes. Programokat próbálok szervezni de nem akar semmit csinálni mert azt hiszi hogy ezt is csak az miatt csinálom mert ő mondja nekem.
Teljesen felőrli a lelkemet ez az egész mert nagyon szeretem, de nem hiszem, hogy jelen pillanatban úgy érzi, hogy velem akarja leélni az életem.
23/F vagyok a párom 22 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!