Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Unalmasnak tart.
Egy éve vagyok együtt a párommal és mostanában kibukott belőle, hogy unalmas vagyok. Azt mondja,hogy csak az ő érdekeit nézem, nincs saját véleményem és csak neki kell dominánsnak lenni és döntéseket hozni.
Azt is mondta, hogy amióta összeköltöztünk azóta nem is tudunk beszélgetni és "ő is besült és unalmas lett miattam, pedig régen annyira boldog volt de már nem is tud mosolyogni". Számomra ő a legfontosabb a világon és mondig mindenemet hozzá akarom igazítani. Nekem az is jó program ha csak fekszem mellette.
Azzal vádol, hogy csak kapcsolatfüggő vagyok és azért vagyok vele de ez nekem sem jó és nem vagyunk jók együtt.
Úgy érzem, hogy szeret de nem szerelmes. Programokat próbálok szervezni de nem akar semmit csinálni mert azt hiszi hogy ezt is csak az miatt csinálom mert ő mondja nekem.
Teljesen felőrli a lelkemet ez az egész mert nagyon szeretem, de nem hiszem, hogy jelen pillanatban úgy érzi, hogy velem akarja leélni az életem.
23/F vagyok a párom 22 éves.
Valószínűleg ő már nem igazán akarja a kapcsolatot és azért támad mindennel, ha nem csinálod azért, ha csinálod akkor azért. Elég csúnya dolog...
Üljetek le kérdezd meg kerek-perec, hogy akar-e veled lenni vagy nem. Ha igen akkor hagyja, hogy változtass és ne kössön abba is bele, ha nem akkor meg mondja ki.
Hát akkor legyél egy kicsit spontán vagy valami.
Lepd meg valamivel.
A másik meg hogy legyen egy kis önálló életed.. Tudod a hosszú kapcsolatokban is fontos, hogy legyen saját időtöltésed, hobbid, és barátaid is, a párod mellett...
Különben miről is tudnátok beszélgetni?
Azonban ha te nem ilyen vagy, "csak az ő érdekeit nézem, nincs saját véleményem és csak neki kell dominánsnak lenni és döntéseket hozni",és nem akarsz/tudsz megváltozni, akkor lehet, hogy egyszerűen nem passzoltok egymáshoz, és ez ilyenkor derül ki.
Ne aggódj, ez sem a világvége, másnak lehet ez jön be.
N
Utolso:
Annyira azert nem vagyok elveszve, van egy zenekarom, nagyon nagy barati tarsasagom is. A leiras lehet nagyon elettelennek mutat de azert annyira nem erzem magam elveszettnek, csak nagyon szeretek vele lenni
Igen ezt is mondta mar. Mas velemeny esetleg valakinek?
Jo lenne egy kis epito jellegu tanacs.
Kérdező,
már ne haragudj meg, de én is (4-es), és igazából a 6-os is roha.dt építő jelleggel szólt hozzá a kérdésedhez.
(ráadásul pont azt írod, hogy ő is mondta ezeket már)
Mégis mi mást vársz?
6 éve vagyok lassan kapcsolatban 26 évesen,
nem poénból írtam, hogy legyen önálló életed is(= tölts néha külön időt, legyen külön élmény is, a közösek MELLETT,), plusz legyél határozottabb és ne állandóan a "nekem mindegy, ahogy akarod", hanem te is találj ki új dolgokat, programokat. Mert rohadt unalmas ám ha nincs.
Elhiszem, hogy nem vagy elveszett, de itt is itt van, megmondta a párod is, itt is kaptál tanácsot, majd megkérdezed hogy más vélemény??? Komolyan? ....
Szedd már össze magad, minden információ adott..
Kivitelezni bizony neked kell(ene)
"Programokat próbálok szervezni de nem akar semmit csinálni mert a"
Mondjuk első lépésben akkor itt állj a sarkadra és megmondod hogy de igenis mentek, kezdjél el beleállni a szituációkba és konfrontálódni, ha szükséges. ( a programot meg evidens módon te találod ki.)
Azonban mint írtam, ha te ennyire halvérű vagy, nem tudod magad megerőszakolni és 16 fokot változni.. Akkor egyszerűen lehet csak nem passzoltok egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!