Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Unalmasnak tart a barátom? Ma már ne is írjak neki?
Randiztunk és a randi végén mikor kinézte az a távolsági buszt amivel hazamegy, mondtam hogy szomorú vagyok. Csak hogy érezze hogy hiányozni fog. Ő meg azt mondta rá hogy "de hát az egész délutánt együtt töltöttük".
Szerintetek megunt már és kevesebb időt akar velem tölteni? Tervezgeti a következő találkozót, de akkor nem értem hogy miért nem mondta ő is azt hogy szomorú hogy haza kell mennie.
A ti barátotok hogyan búcsúzik?
A búcsú már úgy zajlott :) E jelent után azért el telt egy kis idő még.
Ez az első komolynak induló kapcsolatom és még annyit bizonytalankodok :S És ő sem az a hiperromantikus fajta, és ez még jobban elbizonytalanít.
1-es jól leírta.
A nem tetszésedet így is kifejezhetted volna: "De kár, hogy vége van a napnak, pedig nagyon jól éreztem magam..."
Ne kombinálj feleslegesen, mert ezzel fogod elrontani.
Amúgy mikor először találkoztam a barátommal én is nagyon jól éreztem magam, estig együtt voltunk, de eszemben sem jutott szomorúnak lenni, inkább örültem és hazafelé is az az-napon gondolkodtam, hogy milyen szép volt és ez boldogsággal töltött el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!