Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért akar velem lenni, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar velem lenni, ha unalmasnak tart?

Figyelt kérdés

Párommal 5 éve vagyunk együtt. Teljesen más a stílusunk. Legalábbis én szeretek egyedül lenni, vagy csak vele elmenni moziba, strandra stb. Régebben mielőtt nem ismertem nem jártam sehova. Voltak barátnőim, de nekem elég volt, hogy suliban elvoltam velük. Ő viszont más. Mindig volt nagy haveri társasága. És itt jön a legnagyobb probléma. Neki ezek a barátok "elkoptak"... az én legjobb barátnőm elutazott külföldre, akik itt vannak a közelben valakivel vagy összevesztem azóta vagy hiába hívom őket nem jönnek el velünk sehova (mindig kitalálnak valamit). Páromtól meg folyamatosan azt kapom, hogy nyugdíjas életet élünk, mert nincs egy normális társaságunk. Nekem nem hiányzik, voltunk már többen így strandon, de nem éreztem jobban magam, hogy többen vagyunk mint ketten. Odáig jutottunk, hogy nem megyünk moziba se sehova, mivel szerinte ketten unalmas.

Nem értem akkor miért akar velem lenni? Ja és megjegyzem mikor piszkál ezzel, hogy hívjak el valakit kikötés, hogy jól nézzen ki, vékony legyen és ne legyen barátja a csajnak. Mert ő más csávót nem fog vinni sehova.

Szerintetek? Volt már más is így?

2017. febr. 26. 14:41
 1/8 anonim ***** válasza:

"Ja és megjegyzem mikor piszkál ezzel, hogy hívjak el valakit kikötés, hogy jól nézzen ki, vékony legyen és ne legyen barátja a csajnak. Mert ő más csávót nem fog vinni sehova."

Nekem ez az igazán aggasztó az egészben. Miért? Ő akarja vinni őt is meg Téged is? Vagy Te kint vársz a mozi előtt, míg ők ketten bent vannak? Mit képzel?

Amúgy meg úgy csinál, mintha neki nagy haveri társasága lenne, Te meg egy lúzer lennél, mert senkid sincs. Holott neki sincs már senkije, mert ahogy írtad, elkoptak. Akkor nem értem, mit akar...

2017. febr. 26. 14:50
 2/8 anonim ***** válasza:
És te ezek után vele vagy? Gratulálok...
2017. febr. 26. 15:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is azon akadtam meg, amin 1-es.Mert mit akar a barátnődtől? Biztos van valami köztes megoldás az egyáltalán nem megyek sehova, és a egyfolytában másokkal együtt lógunk között. Veled nem akar kettesben lenni?Bár ha olyan csajokat kell meghívnod akik egyedülállóak,akkor nem feltétlen ő tökéletes társ...
2017. febr. 26. 15:34
 4/8 anonim ***** válasza:

Szintén egyet értek. Nem az a probléma, hogy másokkal akar közös programot, hanem ez:

"hogy jól nézzen ki, vékony legyen és ne legyen barátja a csajnak. Mert ő más csávót nem fog vinni sehova."

2017. febr. 26. 15:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Legálisan akarja, hogy csorgathassa a nyálát és ismerkedhessen mással. Tegye, ne akadájozd benne hagyd a fenébe mert nem ér semmit a srác.
2017. febr. 26. 15:57
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen nekem sem kimondottan azzal van a problémám, hogy most többen menjünk. Még akkor sem, ha kettesben is jól érzem magam. De nem értem akkor párokkal miért nem csinálhatunk közös programot. Azt sem értem, hogy mikor kettesben elmegyünk pl. étterembe, wellnessre ő is jól érzi magát.
2017. febr. 26. 16:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Valószínű azért, mert ha párokkal mennétek, akkor nem lehetne felhőtlenül legeltetnie titokban a szemét, jártatni a gondolatait a csajon. Ha megy egyedülálló csaj megy,akkor az más. "hívjak el valakit kikötés, hogy jól nézzen ki, vékony legyen és ne legyen barátja a csajnak. Mert ő más csávót nem fog vinni sehova." Erre pl.nem kérdeztél rá mármint a vékony részre.
2017. febr. 26. 16:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Sztem csak lazàn akarja mármint veled a kapcsolatot !Komolytalan éretlen viselkedésre vall én a helyedben ugyan azt tenném hagy érezze a dolgok súlyàt!Ha tűröd akkor megfogja tenni veled nem egyszer!
2017. márc. 2. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!