Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben, ha kitenne a párotok az utcára?
Én rettentően csodálkoznék, a ház az enyém. Akármi történik is, nem is íratnám senki nevére, pont azért, mert ilyen sajna előfordulhat bármikor. Így legalább van hova hazamennem...
Ha már több éjszakát is az autóban töltöttél, akkor felmerül a kérdés, hogy vajon megteszel bármit is azért, hogy ne az autóban kelljen éjszakáznod?
Amúgy meg, ha maradt holmid a lakásban/házban, akkor azért el kell még most menni. Minden helyen, ahol szükséges gyorsan átíratnám a lakcímet, nehogy odamenjenek a fontos levelek.
Bizonyára volt előzménye is ennek az egésznek, legfeljebb nem tűnt fel neked...
Keresnék egy albérletet, ahol meglehetek, míg kitalálom a következő lépéseket.
Aztán soha többet nem kerülnék olyan helyzetbe, hogy ne legyen hova mennem. Az autóban alvásnál már csak a híd alatt rosszabb, max. vegyél lakókocsit, azzal még menő is lehetsz.
Én már jártam így, csak én ott önszántamból mentem még el aznap a 36 m2-es lakásból és barátnőm nappalijának kanapéján csöveztem... fél évig :D
Egy utazótáskával mentem el, a többi cuccomért kb egy héttel később mentem el.
Nem tudna kitenni, ugyanis a hàz amiben élünk, az enyém, pontosabban a csalàdomé. Neki mint férjemnek- pàromnak semmi köze nincs hozzà. Nem szerepel a neve semmilyen papíron és nem is fog. Ha el akarna hagyni, neki kellene elmenni.
Egyébként anyuhoz bàrmikor mehetnék ha fordított lenne a helyzet, az ő hàzàban laknànk és ki akarna tenni. Anyukàmnàl aztàn àtgondolnàm a tovàbbiakat.
Egyébként ok nélkül azért ilyen nem történik...valami van a hàttérben. Megcsaltad és megtudta? Vagy van valami màs nyomós ok, ez biztos.
Ha ilyen sokat dolgozol, akkor gondolom van pénzed, próbálj kibérelni valamit ideiglenesen.
Vagy beszélj a szüleiddel,vagy a közeli barátaiddal, hogy átmenetileg hadd lakhass náluk amíg nem találsz albérletet.
Az exeddel albérletben éltetek vagy saját házban? Kinek a nevén volt? Be voltál jelentkezve oda?
Nyilván volt oka, csak úgy nem teszi ki az ember a másikat. :)
Szóval, mehetsz albit keresni - hacsak nem közös az albérlet, vagy a lakás, mert akkor jogod van ott lkani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!