Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha most kitalálná a párotok, hogy kutyát/macskát akarna tartani, támogatnátok benne?
Figyelt kérdés
2017. aug. 4. 22:51
2/13 anonim válasza:
A kutyát igen. Cicát csak udvaron. Sajnos a macskákkal nem vagyok jó barátságban.
3/13 anonim válasza:
Macskát lakásban kizárt, allergiás vagyok rá. Kutya, illetve kinti cica simán jöhet.
4/13 anonim válasza:
Kutyat lakasban nem. Macska johet, bar mar van egy de orulnek tobbnek. Szeretem a kutyakat is de lakasba nem tartom oket eleg tisztanak, illetve idegesitene hosszu tavon az izgagasaguk :D A macska elvan egyedul amig dolgozom, elintezi maganak a dolgait, egy kutyaval csak a baj lenne.
5/13 anonim válasza:
Én nem engedném, mert nem szeretem az állatokat. Azzal a feltétellel sem, ha ő gondozná őket, mert ez úgysem lenne így 100 százalékig, legalábbis én nem tudom elképzelni, hogy a következő 10-20 évben, amíg az állat él egyszer sem kell majd besegítenem, mert az ígérgetés sok mindenkinek megy, de a megvalósítás annál kevésbé. 22/F
6/13 anonim válasza:
Ahol állat lesz, ott én nem akarok lakni. Szóval lehet dönteni 😃
Volt mindenféle állatunk gyerekkoromban, elég volt egy életre. Több a gond velük, mint a hasznuk :(
7/13 anonim válasza:
Mi közösen döntöttünk állat mellett 7 évvel ezelőtt. Nyuszit vettünk, aki sajnos 6 évesen meghalt. Most van 2 másik nyuszink, ami szintén közös döntés volt.
Úgy nem lehet állatot tartani egy párkapcsolatban, hogy a csak az egyik fél akarja
8/13 anonim válasza:
Kutyát soha, macskából van kettő meg gekkóból is. Bármi más is jöhet, nyúl, papgáj, felőlem aztán hörcsög, kígyó vagy pók is, csak kutya ne...
9/13 anonim válasza:
Nem. Tartson olyat, ami akváriumban, terráriumban lakik, de emlős, madár ott nem lakhat, ahol én. Kutya, macska meg főleg nem. De ezt lebeszéltük az elején, és közös elv szerencsére.
10/13 anonim válasza:
Persze, ha én is tarthatok akkor egy cicát :)
Ö kutyás, én macskás, ha valaha kertes házba költözünk, jön az állat is, mert szeretjük öket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!