Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha most kitalálná a párotok, hogy kutyát/macskát akarna tartani, támogatnátok benne?
Kutyáról lebeszélném a párom, sőt, már tettem is - mindketten folyamatos munkarendben dolgozunk, a lakás pici, szenvedés lenne neki. Annak ellenére mondom ezt, hogy nekem is van kutyám, de inkább maradt a szülői házban, neki jobb így.
Ha a körülmények adottak lennének, akkor támogatnám bármilyen állatban - bár kutya-macska esetében a fajtába, beszerezési helybe szeretnék beleszólni.
Amúgy szerintem a kérdés nem logikus: ha valaki maga is állattartó, az igennel fog válaszolni, aki szerint meg max kertbe való vagy még oda se, az nemet fog mondani.
Emiatt mindenképp hasonló embert kell párnak választani.
#11 Nekem papagájaim vannak kb. 12 éve és egyre inkább érik bennem a gondolat, hogy soha többet háziállatot.
Amúgy azért is fogalmazódott meg bennem a kérdés, amit te is írtál, hogy egy már állattartó miként vélekedhet erről. Mert az lenne a logikus, hogy belemenne a dologba, viszont a másik oldalról ott van az, hogy tisztában van egy állat igényeivel és nem biztos, hogy ebbe ismételten belemenne.
Mi mindketten kutyapártiak vagyunk alapvetően de lakásban viszont nem tartanánk semmilyen állatot. Kutyát főleg nem. A macska elvégzi az alomban a dolgát, de egy kutyát naponta többször kell levinni. Vagy ott legyen estig amíg hazaérünk, hogy összepisilje-szarja a lakást? Na nem...A kutyának is jobb ha nem lakásban van.
Kertes házban lakunk, van 3 kutyánk. Nap közben amíg dolgozunk kint vannak, amikor itthon vagyunk és be akarnak jönni akkor bent vannak. Szóval nincs gond. Éjszaka bent szeretnek aludni. De ők már régebb óta megvannak, még az előttről, hogy mi összejöttünk.
Új közösen nevelt kutyust max akkor szeretnénk ha a későbbiekben is kertes házban fogunk élni. Ez nem biztos még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!