Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyit kerestek osszesen a párotokkal?
Csak kivancsisagbol kerdezem, hogy ki mennyibol el havonta.
Ha nem szeretnéd elárulni akkor ne irj :)
29-es, jó neked, engem volt, hogy fel sem vettek, mert 26 vagyok és nemsoká szülni fogok.
Igen, cég, nem valami ósan.
32, akkor ott nem feltétlenül a koroddal volt a baj.
és nem, én sem az ósanban meg teszkóban dolgozom, hanem jogi területen.
60ezer és 120, diákmunka és gyakornoki munka. éppen hogy csak kijövünk, mert albit is kell fizetni, de van egy kis félretett zsé, és még soha nem voltam ilyen boldog :D
22/l
28,29, ha figyelmesen olvastatok, úgy kezdtem, biztos van olyan is, aki nőként sokat keres, csak nem ez az átlag. Főleg nem a mi megyénkben.
Erre ti jöttök a kivételekekkel...:/
Amúgy én sem értem, páran mit aggodalmaskodnak az olyan nőkért, akiknek a férjük sokat keres. Betegség, baj jöhet a kis keresetű családokba is, igazából bárhová. Ha ott lesz a probléma, majd megoldják.
Ha a férjnek jó ez a felállás és nem gond, h a nő csak 200 körül keres, akkor nektek nem kell emiatt aggódnotok.
Vőlegényem 136ezer, én 70 ezer
De a 70-ből elmegy minden a rezsire és a tanulmányaimra
410 + 350
Mérnökök vagyunk mindketten és jelen pillanat én keresek többet nőként. Ezelőtt 1 évig ez pont fordítva volt, tehát istenem... Szeretjük egymást, ez a lényeg, azon meg nem veszünk össze, hogy ki tud többet spórolni, úgy is közös célokra költjük el. :)
Nettóba összesen 400 körül.
Párom 250körül, én 150körül (az enyém még menni fog felfelé).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!