Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyit kerestek osszesen a párotokkal?
Csak kivancsisagbol kerdezem, hogy ki mennyibol el havonta.
Ha nem szeretnéd elárulni akkor ne irj :)
Ja persze... :)
A barátom színházi dolgozó, változó, általában 160-180 körül+kajajegy, én 180-200-at + ha van túlóra.
6-os vagyok.
Nem értem én sem a lepontozást. Az a gond, hogy a férjem többet keres vagy az, hogy viszonylag jól van pénzünk?
Igen, jobban keres a férjem, és az én pénzem nem sokra lenne elég. De könyörgöm. Férj és feleség vagyunk, és van 3 gyerkőcünk. Férj és feleség, kimondtuk, aláírtuk. Mi egy család, egy háztartás, egy gazdasági közösség vagyunk, közös kasszával. Bízom a ferjemben, nem kell visszamennem anyuhoz...
Az, hogy viszonylag jól elünk? Megkaptuk mi ezt már sokszor több embertől, hogy nekünk könnyű, mert jól elunk. Nem sírni akarok, mert ez igaz. De az mindenkinek lemarad, hogy a férjem reggel 6.30-kor elmegy és sokszor csak este 9-kor ér haza, és nem egyszer maradok egyedül a 3 gyerekkel, miközben a férjem Japánban tárgyal. Tehát oké, hogy van pénz, de ennek is meg van az ára... Le lehet pontozni. :)
270+50 kb
(Én itthon vagyok a babával, 2 gyerekünk van)
Mindennel eyütt átlag 220k kézhez. Olyan havi 90-110k-ból élek, jelenleg nincs párom.
31/f
Nem azzal van a baj, hanem hogy itt érdekes módon mindenkinek programozó meg közgazdász a párja, a nők meg csak 120-150-et keresnek :DDD
Abban meg sose lehetsz biztos, hogy nem üt be a krach.
6, 14 vagyok.
Persze, értelek, hogy mit mondasz. Bármi előfordulhat. Arra is biztos lenne megoldás (nem ez a kérdés, de röviden, ha meghalna: eladom az autóját, plusz van a megtakaritas. Az már van 7-8 millió forint, tehát lenne időm kitalálni vmit). A férjem nem dug Japan lányokat, soha nem csalna meg. Tudom, persze, sokan mondták már. De senki nem olvasta a Kis herceget? Aki hagyja magát megszeliditeni az a sírás kockázatát vállalja.
A másik meg. Úgy irtok rólunk, vagy rólam, jelen esetben, mintha egy 0 lennék, mert 150 ezret keresek. En is szomorú vagyok emiatt. Diplomás óvónőkent ennyit kapok. Ez a magyar valóság. De legalább imádom a munkám. :).
Nettóban 230+130
És mielőtt nekem estek, nálunk pl én keresek többet és nem a barátom. Nem rég végeztem közgazdászként (szóval ennél csak többet fogok kapni), ő pedig asztalos műhelyben dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!