Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan dolgozzátok fel, ha különböző céljaitok vannak a párotokkal?
Figyelt kérdés
Kiszámoltam, hogy a párom 11-szer megy az idén nyaralni (amire emlékszem, és nem a családi nyaralónkba) szeptember végéig(1x egy hét külföld, amúgy hosszú hétvégék) 6-szor velem. De még így sem érzi azt, hogy elég programja van a nyárra. Engem ez hihetetlenül fusztrál, mert egyszerűen ennyi programot nem lehet élvezni szerintem (nincs is ennyi szabim, neki is kéne dolgozni, de nemérdekli, kirugni nem. fogják), és kicsit sajnálom is rá a pénzt (sajátja, de gyűjtünk lakásra). Ettől ideges vagyok ő meg megsértődik. A kompromisszum itt nem megoldás részéről, mert az elmúlt 20 évben mindig ilyen nyara volt, ha csak egyre azt mondom ne menjen, rögtön megsértődik. Hogy lehet ezt feldolgozni?2017. júl. 2. 14:52
1/27 anonim válasza:
Nem vagyunk összenőve, szóval ha valamelyikünknek nincs kedve/ideje elutazni vagy elmenni adott programra, akkor elmegyünk egymás nélkül. Nincs rajta mit feldolgozni, mert nekünk ez így természetes.
2/27 anonim válasza:
Szerintem ha ilyen hatalmas életmódbeli különbségek vannak, az hosszú távon nem összeegyeztethető, én biztos nem maradnék így kapcsolatban valakivel
3/27 anonim válasza:
eléggé egy elkényeztetett nőnek tűnik...
4/27 anonim válasza:
Hát ha nincs kompromisszum, akkor eléggé nehezen. Ha megsértődik, akkor a megsértődésről is érdemes lenne beszélgetni, hogy szívem, zavar hogy csak így tudjuk megbeszélni ezt a dolgot, nem gondolnánk át komolyabban, például a lakás ügyét is? stb
5/27 A kérdező kommentje:
A probléma a pénz költés ebben a történetben. A külföldi út elég drága volt, de úgy voltam vele, hogy egyszer belefér. De ő ahelyett, hogy dolgozna és megpróbálna közös lakásra gyűjteni kirándulgat, amivel én nem tudok azonosulni (nyilvàn mind a két eset szerencsés, ha a pár két tagja egyetért, a kérdés azokhoz szólt, ahol van hasonló szemlélet beli probléma).
2017. júl. 2. 15:00
6/27 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő...
2017. júl. 2. 15:01
7/27 Költőnő? válasza:
Bírom, h egyeseknek egyből az esik le, hogy csak a nő lehet szar a kapcsolatban....
8/27 anonim válasza:
Sejtettem, hogy te vagy a nő. Mondjuk nekem felelőtlennek tűnik a srác, mert mi van, ha megszűnik a munkahelye. Akkor nem lesz lakás, sem nyaralgatás. Érdekes, hogy végigpihenné az egész nyarat. Szerintem az egész életet nem lehet átbulizni. Én lelépnék, ha nem változik, de minden helyzet más.
9/27 A kérdező kommentje:
egyetemen dolgozik + maszekol, nem fog megszűnni egyik sem, de ha mégis, akkor is el tud menni és ugyan ennyit fog kapni, ha nem többet
2017. júl. 2. 15:19
10/27 A kérdező kommentje:
Ez az első nyarunk, amikor befejeztük az egyetemet. A probléma az, hogy minden rokona tanár, ovónő stb. az egész családja ezt csinálja minden nyáron, a barátai meg még nem végeztek az egyetemen (vagy csak most, szóval szeptemberig nem dolgoznak).
2017. júl. 2. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!