Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan dolgozzátok fel, ha különböző céljaitok vannak a párotokkal?
? Én arra tippelnék inkább, hogy fáradt vagyok hétközben, mert reggel 8-6-ig nem vagyok itthon. Ha bevásárolni kell plusz fél óra, és utána főzünk, mosunk takarítunk. Heti 1-2 alkalommal találkozunk barátokkal vagy hazamegyünk meglátogatni a szülőket (fél 1 körül fekszünk, mint ma, most megyek hazafelé), nyilván ha egyedül maradok hétvégén valami programot szervezek magamnak, kell segíteni a szüleimnek a kerti munkákban, van néhány nyaraló a családban, amit rendben kell tartani és mivel mind a négy nagyszülőm 75 év fölött van, ezért oda is járunk a tesóimmal, unokatesóimmal takarítani meg társaságot nyújtani, bevásárolni a nehéz holmikat (kb. minden hatodik hét az enyém, plusz néha a pároméknál is összejön a család megcsinálni valamit).
Szóval igaziból csak nem vagyunk egy fejlődési szinten, és én nem szerettem soha annyit utazni mint ő. Ami nem baj, csak amikor a családi rendezvényen nekem nincs csak ott a párom, és látom, hogy a családom többi tagja sokkal felelőségteljesebb párt választott akire lehet számítani, akkor mindig rosszul esik, hogy ő most a bulizós korszakát éli. És tudod néha úgy érzem, hogy jobb lenne olyan valaki párnak, aki úgy gondolkodik, mint én. De mivel neki ez fontos nem szólok bele, csak amikor látom, hogy a tesóimnak mennyivel könnyebb, akkor rájövök, hogy én is olyan párra vágyok. És ez az érzés az amit nem tudom hogyan kéne feldolgozni (ahogy a kérdésben kiírtam).
Nyár van. Kettő, maximum három hónapról beszélünk. Ennyit fél lábon is kibírsz, utána visszatér minden a megszokott kerékvágásba.
Én speciel baromira irigylem a párodat, hogy megteheti, hogy pihenéssel tölti a nyarat. Ez az egészséges és normális, nem az, hogy végigtolod a mókuskereket, mer' kell a pénz.
Főleg, hogyha hozzátesszük, hogy ezerszer jobban kerestek, mint a korosztályotok 98%-a. Ha már ez megadatott, igenis ki kell használni.
Ha a párod pénzügyi kultúrája idegesít, akkor arról külön beszélj vele, hogy mikorra és hogyan tervezi a lakásvásárlást. Az érthetően fontos téma, főleg, ha nagyon szórja a pénzt. De a nyári pihenéssel a világon semmi probléma nincs.
Ő tényleg egy kamasz.
De majd változik a helyzet ősztől, a haverjai is elkezdhetnek dolgozni. Őnáluk mi a módi? Azt a példát látja a barátod is?
Kicsit legyél még türelemmel, gyűjtögess, aztán ha tényleg nem változik télig, dobbants, és kezdd a TE újéved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!