Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti hogyan dolgozzátok fel, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan dolgozzátok fel, ha különböző céljaitok vannak a párotokkal?

Figyelt kérdés
Kiszámoltam, hogy a párom 11-szer megy az idén nyaralni (amire emlékszem, és nem a családi nyaralónkba) szeptember végéig(1x egy hét külföld, amúgy hosszú hétvégék) 6-szor velem. De még így sem érzi azt, hogy elég programja van a nyárra. Engem ez hihetetlenül fusztrál, mert egyszerűen ennyi programot nem lehet élvezni szerintem (nincs is ennyi szabim, neki is kéne dolgozni, de nemérdekli, kirugni nem. fogják), és kicsit sajnálom is rá a pénzt (sajátja, de gyűjtünk lakásra). Ettől ideges vagyok ő meg megsértődik. A kompromisszum itt nem megoldás részéről, mert az elmúlt 20 évben mindig ilyen nyara volt, ha csak egyre azt mondom ne menjen, rögtön megsértődik. Hogy lehet ezt feldolgozni?
2017. júl. 2. 14:52
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
26%

Könnyen. Felnőtt ember vagyok, önálló személy, ahogy a barátnőm is. Ha ő elakar menni a csajokkal bulizni, akkor elmegy a csajokkal bulizni. Ha én elakarok a srácokkal menni bulizni, akkor elmegyek. Nem igazán értem, hogy mi ezzel a probléma.

Most végzett az egyetemmel? Akkor gondolom, még fiatal. Mikor szórakozzon, ha nem most? 80 évesen a nyugdíjasklubban?

Te mennyit teszel félre a lakásra? Engem hihetetlenül zavarna, ha a barátnőm a zsebemben turkálna és azt akarná, hogy ne költsek a szórakozásra. Tökéletesen célba vetted az irányt, hogy pár év múlva házisárkány lehess.

2017. júl. 2. 16:01
 12/27 anonim ***** válasza:
17%

Hogy merészel ilyet csinálni?!

A Dogmák Szent Könyve alapján csak évi 2 nyaralás engedélyeztt, az is veled!!!!!!!!!!!!

Az az érzésem, hogy te már most kovácsolod számára a rabláncot.

2017. júl. 2. 16:04
 13/27 A kérdező kommentje:

Egy fél éve végzett, 25 éves. A kettő és a 11 között elég nagy különbség van, és ez csak ami le van szervezve, még szeretne szerveni egy hét kirándulást (ami teljesítmény túra, úgyhogy ne menjek) és a három szabad augusztusi hétvégéjére programot. (Kb. csak akkor látom, mikor megyek vele nyaralni, mert nap közbem sem dolgozik, hanem biciklizik, rokonokat látogat, közben meg órabérben dolgozik, tehát, ha haza is ér az elég későn van, mert ha minden nap kimész négy órát szórakozni, akkor ha 9-re érsz be is csak este kilenkor tudsz hazaindulni. (persze ő 7-8 fele hazaér, szóval nem dolgozik nyolc órát. 10-kor feküdnénk, kb. arra elég hogy vacsizzunk és zuhanyozzunk).

Szóval tényleg idegesítő, mert én lassan szeretnék gyerekeket (még 4 évet dolgozok és utàna-de addigra szeretnék lakást, mert most nem egyedül lakunk, hanem közösen béreljük).

És ja biztos házisárkány vagyok, mert kb. háromszor próbáltam erről vele beszélni (szóval nem hetente), és most is azon gondolkodok, hogy megszokok vagy megszökök, nem azon, hogy hogyan vegyem rá a változásra, az láthatóan reménytelen...

2017. júl. 2. 16:44
 14/27 anonim ***** válasza:
30%

Igen, házisárkány vagy, ráadásul teljesen tipikus eset. Próbálod magad szegény áldozatnak beállítani, mert a gonosz pasid szórakozni és élni mer. Mi lenne, ha te is ezt tennéd?

Szökj meg, jobban jár szegény srác. Majd talál egy normális csajt, aki nem évekre előre dönti el, hogy mikor akar gyereket és nem problémázik, ha nem úgy történnek a dolgok, ahogy ő kitalálta. Külön érdekes, hogy nem válaszoltál arra a kérdésre, hogy te mennyit teszel félre a lakásra.

2017. júl. 2. 16:51
 15/27 A kérdező kommentje:
Oh bocsi elsikkadt. :) Havi 200-t terveztem én is (szóval fejenként 200 havonta, meg nekem lejárt a lakástakarékom, most egy éve hosszabbítottam (már nem emlékszem mennyi hat éve kötöttem) meg azon kívül négy millióval szállnék be (2 spórolt az egyetemi évek alatt + kettő nagyszülőktől). És egyetem után ő is elkezdett egy lakástakarékot, abból is van valamennyi pénz. Kicsit én kapok több fizetést (ha heti két napot dolgozik, mert órabéres),de mivel nekem van szépkártyàm, így igyekszem a közös proramokat én fizetni. Amúgy kb. felesbe fizetünk mindent,kivéve a nyaralásait. És igen, harminc fölött nem szívesen szülnék első gyereket, bármennyire is divatos most (btw ebben meg is egyeztünk, szerinte az is későn van).
2017. júl. 2. 17:26
 16/27 anonim ***** válasza:
29%
Havi kétszázat terveztél? :D Mit dolgozol?
2017. júl. 2. 17:31
 17/27 A kérdező kommentje:
Ja és azt sem írtam le, ha levonod az albérlet+ rezsi díját 90 000-ből +az én 30 000 körüli szépkártyàmból kéne kijönnünk kettőnknek havonta.
2017. júl. 2. 17:31
 18/27 A kérdező kommentje:
Mérnök vagyok
2017. júl. 2. 17:34
 19/27 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem itt az az alapvetö problema, hogy neki sok szabadsagra ( nem nyaralasra, hanem külön töltött idöre) van szüksege, te meg az együtt töltött idöben mered a kapcsolat "erteket". Ez önmagaban egyik sem gond, csak akkor ha az igenyek nem passzolnak. En is olyan vagyok mint a baratod ( csak nekem sokkal kevesebb a szabadidöm) en megörülnek ha valaki szabalyozna, hogy miert töltök egyedül vagy baratokkal sok idöt. En szeretek programozni, nyaralni menni stb. Az exem inkabb otthon ült csak ne kerüljön penzbe. Gyülöltem mikor az 5. hetvege ment el zsinorban azzal hogy ö tv-t nezett en meg unatkoztam.

Es jött, hogy erre meg arra költsem a penzem, mert sporoljuk. Ne sportoljak mert draga. Ne menjünk egy evben egyszer vilagot latni mert penzbe kerül. Hat volt ebböl böven konfliktus. Szerintem mindenkinek jar a szemelyes szabadsaga, van akinek sok kell, vagy akinek keves. Ha az igenyek nem passzolnak, lehet allalmazkodni, kompromisszumot kötni, vagy tovabblepni.

2017. júl. 2. 17:48
 20/27 anonim ***** válasza:
Engedd el! Mkért akarod korlátozni? :)
2017. júl. 2. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!