Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan lehet együtt élni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet együtt élni boldogan egy arrogáns, önző, egoista férfival?

Figyelt kérdés
A párom nagyon egoista és önző. Folyton magát nézi vissza a videókban, képeken és feszít a tükör előtt a semmire engem meg folyton csak szid hogy milyen hájas a karom, nagy a seggem pedig épp hogy van rajtam felesleg. Ritka mikor dicsér.Ha megyünk valahova mindig belémköt minden miatt és olyan mintha le akarna tagadni. Folyton kiszolgálom és el is várja mert ha nem teszem meg akkor már nem is érdeklem meg megsértődik. Ha megmondom neki a magamét olyanokkal jön hogy nyugodtan hagyjam el mert neki mindegy hisz akkor legalább csak magával kell foglalkoznia és nem függne tőlem meg nem lenne mit veszítenie így meg most én vagyok a gyenge pontja és ez mennyire rossz meg hogy bizonytalan a jövőnkkel kapcsolatban....stb. Sokszor visszaélt már a gyengeségemmel. Volt egy időszak mikor bántott de már csak lelkileg bánt mikor olyan kedve van. Szóval ha van valaki aki ráismer a leírtakban a párjára írjon pár sort hogyan lehet hosszabb távon együtt élni boldogan. Hozzáteszem több mint egy éve együtt vagyunk de nem vagyok túl boldog, viszont annyira tetszik a gondolkodásmódja és a világnézete, hogy nem találnék egy könnyen még egy ilyen embert aki még külsőleg is tetszik.

2017. aug. 11. 19:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nos, hát így jár az, aki a rendes pasasokat a friendzónába száműzi, és egy öntelt, kivagyi, nagyarcú fószerral jön össze.

Ez volt a tanulópénz.

2017. aug. 11. 21:51
 12/19 Bence_ ***** válasza:

Tök rendes, hogy már nem ver!

Bár lenne troll a kérdés!

Valóban nagyon nehéz felismerni, hogy mennyire rossz, bántalmazó kapcsolatban élsz. Ha így vissza olvasod akkor látod?

Szakember segítségével rakd rendbe magad!

2017. aug. 11. 23:37
 13/19 anonim ***** válasza:

Ő egy klasszikus, nárcisztikus bántalmazó, te pedig egy klasszikus áldozat vagy. A kérdésedre a válasz: sehogy sem lehet egy ilyen emberrel boldogan együtt élni, és ezt te is tudod. Te önként választod a szomorúságot és boldogtalanságot, önként hagyod, hogy leépítse a maradék önbizalmadat is. Pszichológiai segítségre lenne szükséged, hogy kijöjj ebből a kapcsolatból és rendbe szedd magad, de te ezt nem fogod igénybe venni. Hidd el sok ember van, akinek lenyűgöző a gondolkodásmódja és a világnézete, és még jól is néz ki. De biztos, hogy ezek a legfontosabb dolgok? Én pl simán lemondanék a jó külsőről, elég ha ápolt, de mondjuk érteles, intelligens és valóban szeret engem és nem ver....hm....nehéz döntés. Ja, nem.

Egy biztos, ha már te kamikáze módon tönkre teszed magad, gyereket legalább ne szülj ennek a nyominak.

N 40

2017. aug. 12. 10:45
 14/19 anonim ***** válasza:
Ugyanilyen a volt párom is. Most dobtam ki egy pár napja.. sokat gondolkodtam és rájöttem hogy többet érek ennél hogy állandóan igy megalázzon plusz a családja is. Mert mi nem vagyunk olyan rongyrázóak. És te se érdemled hogy állandóan ahol tud belédrúgjon. És hidd el lesz olyan ember akinek te leszel a legtökéletesebb a világon. Akkor minek van veled?!
2017. aug. 12. 11:21
 15/19 anonim ***** válasza:

szerintem ilyesmi férfira mondják kívülállóként a sikertelen férfiak, hogy mindenkinek ez a bunkó kell.

nem árt, ha belegondoltok, hogy nem minden fekete-fehér, nem mindig az árnyoldal látszik, és a lehúzás mellé keveredik dicséret, jó programok, valami.

bár az én kedvesem nem bunkó, de elég nemtörődöm. mégis nehezen veszem rá magam, hogy odébb menjek tőle, mert tetszik, ahogy beszél, tetszik az érdeklődése, mozgása, stílusa, stb.

beszélő, te meg nem tudom, hogy kérdezhetsz ilyen nyilvánvalóan ellentmondásos dolgot. ha nem becsül meg, akivel vagy, azzal nem fogsz boldogan élni.

próbálkozni lehet. sokan ebbe kapaszkodnak, én is. ha változtatok a hozzáállásomon, viselkedésemen, ha eltelik egy kis idő... és ha idővel nem változik semmi (az egy hetes csodás megjavulások nem számítanak annak), akkor úgy élhetsz boldogan, ha elkerülöd őt.

egyébként nyilván akkor könnyebb, ha látod, hogy mással is jól megérted magad, nem ő az egyetlen dobásod. ehhez jó sok emberrel megismerkedni, sokat lenni a lakáson kívül, utazni. ezzel nem azt akarom mondani, hogy szaladj más karjába, és ha már benne megbízol, majd dobhatod a barátod.

ellenkezőleg. ugorj a semmibe. ha nem mersz, akkor viszont gyűjts önbizalmat úgy, ahogy fentebb írtam. de ne gyere össze mással, amíg nem küldted el - az önbizalomromboló.

2017. aug. 12. 11:31
 16/19 anonim ***** válasza:
beszélő helyett kérdezőt akartam írni :D
2017. aug. 12. 11:32
 17/19 anonim ***** válasza:
#15 na igen,de látod, neki összejött egy nő (a Kérdező), tehát valahol igaz az a megállapítás, hogy a nőknek agresszív bunkó taplóállatok kellenek.
2017. aug. 12. 20:51
 18/19 anonim ***** válasza:
17, ha figyeltél, írtam, hogy nem ilyen egyszerű a képlet, hogy 100% bunkó, és MÉGIS kell.
2017. aug. 13. 11:35
 19/19 anonim ***** válasza:

"viszont annyira tetszik a gondolkodásmódja és a világnézete, hogy nem találnék egy könnyen még egy ilyen embert aki még külsőleg is tetszik."

Feltételezem, hogy téged sem az eszedért szeret.

2017. aug. 25. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!