Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet együtt élni boldogan egy arrogáns, önző, egoista férfival?
Nos, hát így jár az, aki a rendes pasasokat a friendzónába száműzi, és egy öntelt, kivagyi, nagyarcú fószerral jön össze.
Ez volt a tanulópénz.
Tök rendes, hogy már nem ver!
Bár lenne troll a kérdés!
Valóban nagyon nehéz felismerni, hogy mennyire rossz, bántalmazó kapcsolatban élsz. Ha így vissza olvasod akkor látod?
Szakember segítségével rakd rendbe magad!
Ő egy klasszikus, nárcisztikus bántalmazó, te pedig egy klasszikus áldozat vagy. A kérdésedre a válasz: sehogy sem lehet egy ilyen emberrel boldogan együtt élni, és ezt te is tudod. Te önként választod a szomorúságot és boldogtalanságot, önként hagyod, hogy leépítse a maradék önbizalmadat is. Pszichológiai segítségre lenne szükséged, hogy kijöjj ebből a kapcsolatból és rendbe szedd magad, de te ezt nem fogod igénybe venni. Hidd el sok ember van, akinek lenyűgöző a gondolkodásmódja és a világnézete, és még jól is néz ki. De biztos, hogy ezek a legfontosabb dolgok? Én pl simán lemondanék a jó külsőről, elég ha ápolt, de mondjuk érteles, intelligens és valóban szeret engem és nem ver....hm....nehéz döntés. Ja, nem.
Egy biztos, ha már te kamikáze módon tönkre teszed magad, gyereket legalább ne szülj ennek a nyominak.
N 40
szerintem ilyesmi férfira mondják kívülállóként a sikertelen férfiak, hogy mindenkinek ez a bunkó kell.
nem árt, ha belegondoltok, hogy nem minden fekete-fehér, nem mindig az árnyoldal látszik, és a lehúzás mellé keveredik dicséret, jó programok, valami.
bár az én kedvesem nem bunkó, de elég nemtörődöm. mégis nehezen veszem rá magam, hogy odébb menjek tőle, mert tetszik, ahogy beszél, tetszik az érdeklődése, mozgása, stílusa, stb.
beszélő, te meg nem tudom, hogy kérdezhetsz ilyen nyilvánvalóan ellentmondásos dolgot. ha nem becsül meg, akivel vagy, azzal nem fogsz boldogan élni.
próbálkozni lehet. sokan ebbe kapaszkodnak, én is. ha változtatok a hozzáállásomon, viselkedésemen, ha eltelik egy kis idő... és ha idővel nem változik semmi (az egy hetes csodás megjavulások nem számítanak annak), akkor úgy élhetsz boldogan, ha elkerülöd őt.
egyébként nyilván akkor könnyebb, ha látod, hogy mással is jól megérted magad, nem ő az egyetlen dobásod. ehhez jó sok emberrel megismerkedni, sokat lenni a lakáson kívül, utazni. ezzel nem azt akarom mondani, hogy szaladj más karjába, és ha már benne megbízol, majd dobhatod a barátod.
ellenkezőleg. ugorj a semmibe. ha nem mersz, akkor viszont gyűjts önbizalmat úgy, ahogy fentebb írtam. de ne gyere össze mással, amíg nem küldted el - az önbizalomromboló.
"viszont annyira tetszik a gondolkodásmódja és a világnézete, hogy nem találnék egy könnyen még egy ilyen embert aki még külsőleg is tetszik."
Feltételezem, hogy téged sem az eszedért szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!