Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire kiabrandito ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire kiabrandito ha egy nőnek izzadsag szaga van?

Figyelt kérdés

Alapvetően egy nagyon piperkoc no, viszont problémái vannak az izzadassal, és hasznal(t) gyógyszertári és vagy bolti extra izzadasgatlokat is de ejszaka annak ellenére hogy napi 2x 3x zuhany megvan leizzad és enyhen nem úgy hogy huzza maga után a csíkot! Ápolt külső, friss tiszta ruházat minden. Szóvá tette neki egy volt palija aki híres volt arról h csak szapulni tudott másokat magára soha nem

Nézett illetve két kezet össze tehette volna egy ilYen noert de szegeny szívére vette ezt a megjegyzeset és rosszul esett neki.

Félreértések elkerulese végett baratnomrol van szó de nem tudom meggyőzni hogy hülye és ne vegye ennyire zokon mert egyaltalan nem gusztustalan, illetve csak fel van nagyitva a problemaja 40fokba emg más is megizzad :-)

2017. aug. 10. 20:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Fel van nagyítva a történet rendesen.
2017. aug. 11. 08:50
 12/14 anonim ***** válasza:
hú, ez lehet valami belső feszültség vagy stressz kivetülése is ám! én is izzadós vagyok, nekem vannak különféle termékek, melyek nagyon beváltak (ha gondolod, írj egyet és leírom neked ha érdekel). de nálam is többnyire belső stresszelés miatt jön elő. mondjuk kicsit is melegem van, folyik rólam a víz. semennyire nem viselem el a meleget alapból sem de most ez horror nekem is, mellé fizikai meló... szóval igen, elég csapzottan szoktam hazamászni. de nem érdekel. ha tényleg akkora gond, hát...ne nézzen rám. emberek vagyunk. engem is zavar, de nem küldöm tele magam botox-al ezért még...
2017. aug. 11. 17:26
 13/14 anonim ***** válasza:
79%
Van ilyen és igenis lehet szaga sajnos. Nálam csak pár hónapja áll fenn a probléma, de nagyon durva. Hormonális oka van, engem nőgypógyász-endokrinológus kezel, de sajnos még tart a gyógyszer-beállítás. Semmilyen trükk, deo nem jött be, szörnyen szenvedek tőle, a doki szeint még max 2-3 hónap és rendeződik. Egy deka súlyfeleslegem sincs, 170 cm vagyok és 56 kiló, mégis izzadok mint egy ló, napi minimum 3-5 zuhany, átöltözés és deo, orvos által felírt gyógyszertári készítmények mellett is, nincs a piacoon, amit nem próbáltam, de én teljes testfelületen verejtékezem, leginkább a felsőtestem, hátam, nyakam, azon amúgy sem segítene. Ergo ha tényleg ilyen problémája van és tényleg "szagos", akkor orvos sürgősen, mert tiszta ruha, rendszeres zuhany és minden egyéb mellett maximum átlagosan izzadt szaga lehet egy nőnek, ami nem büdös, 40 fokban meg ki nem izzad. Sajnos rólam a 24 fokra klimatizált nappaliban is ömlik a víz és most is melegem van,avval vígasztalom magam, hogy hamarosan vége lesz. Fél éve home office-ban dolgozom, nem tudom mi lenne velem, ha rendszeresen emberek közé kéne mennem, egy moziban nem voltam, mióta ez tart. Jómagam is igényes, ápolt nő vagyok, erről meg nem tehetek, mondjuk engem nem is szekál meg kritizál e miatt a kedvesem, hanem támogat és szolidarít.
2017. aug. 12. 12:25
 14/14 anonim ***** válasza:
Nagyon őszinte válasz 13-as, végre valaki le merte írni esetleg a probléma okát!
2017. aug. 15. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!