Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Párom azt mondta nekem hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom azt mondta nekem hogy fél hogy mások kicikiznének a cicim miatt. Miért mond ilyeneket?

Figyelt kérdés

Néha úgy érzem mintha azért mondana ilyeneket hogy elhigyjem hogy csak neki tetszhetek másnak nem.. az tény hogy kicsit eltér mindkét cicim egy picit a másiktól de eddig akikkel együtt voltam egyikőjük se cikizett ki emiatt.. a párommal 3 éve vagyunk együtt, egy kicsit megingott mostanában a kapcsolatunk. A páromnak én vagyok az első barátnője, nekem ő a 3. párom. És néha másra is megjegyzést tesz például látott a hajamban 1 ősz hajszálat és uristen én már elkezdtem őszülni stb. Szóval nem birok kijönni rajta hogy miért próbálja megingatni az önbizalmam..

Én 23/l ő 28/f

2017. aug. 9. 18:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"eltér mindkét cicim egy picit a másiktól"

wait... hány darab van?

2017. aug. 9. 21:00
 12/15 anonim ***** válasza:
Retard a párod...
2017. aug. 9. 21:37
 13/15 anonim ***** válasza:

Ha 18 éves lenne is visszamaradott volna - de így tök gáz.... mások nem cikizik ki?

ANNAK volna alapja.

2017. aug. 11. 11:28
 14/15 anonim ***** válasza:
...mint a volt barátom.
2017. aug. 11. 17:56
 15/15 anonim ***** válasza:
Így jár az aki szóba áll 25 éves szűz lúzer szarral! Mégis mit gondoltál hogy miért nem kellett 25 évig a kutyának sem a szülein kívül?! Agyatlan... de legalább 3 éve szopsz a hülye döntésed miatt! Meg is érdemled!
2017. szept. 2. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!