Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom azt mondta nekem hogy fél hogy mások kicikiznének a cicim miatt. Miért mond ilyeneket?
Néha úgy érzem mintha azért mondana ilyeneket hogy elhigyjem hogy csak neki tetszhetek másnak nem.. az tény hogy kicsit eltér mindkét cicim egy picit a másiktól de eddig akikkel együtt voltam egyikőjük se cikizett ki emiatt.. a párommal 3 éve vagyunk együtt, egy kicsit megingott mostanában a kapcsolatunk. A páromnak én vagyok az első barátnője, nekem ő a 3. párom. És néha másra is megjegyzést tesz például látott a hajamban 1 ősz hajszálat és uristen én már elkezdtem őszülni stb. Szóval nem birok kijönni rajta hogy miért próbálja megingatni az önbizalmam..
Én 23/l ő 28/f
Tisztázzuk, NINCSENEK TÖKÉLETES SZIMMETRIKUS MELLEK! A bal pl mindig nagyobb lesz kicsit, mert ott a szíved alatta. Amúgy sem állnak a mellek mérnöki pontossággal ugyanúgy. Úgyhogy hagyja ezt abba mihamarabb! Ne hagyd magad elbizonytalanítani!!! Ha úgy látod, hogy csak lehúz, ideje elgondolkodni, hogy kell-e ez neked?
28/N
Azt akarja, hogy eszedbe se jusson mást keresni. Örülj neki, hogy ő elfogad így.
Neki nincs önbizalma, hogy elég jó neked.
Kivetíti rád az ő kis önbizalomhiányát és próbál letaposni az ő szintjére, de inkább egy kicsit lejebb, hogy azt érezhesse ő valaki, csak ő ettől nem jut feljebb
rátehet még egy lapáttal, hogy te vagy neki az első
Így akar magához láncolni.
Elhiteti veled, hogy ha ő nem létezne, akkor egyedül lennél, mert senki másnak nem tetszel.
Na, ez egyáltalán nem igaz. :)
Ne dőlj be neki!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!