Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Párom azt mondta nekem hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom azt mondta nekem hogy fél hogy mások kicikiznének a cicim miatt. Miért mond ilyeneket?

Figyelt kérdés

Néha úgy érzem mintha azért mondana ilyeneket hogy elhigyjem hogy csak neki tetszhetek másnak nem.. az tény hogy kicsit eltér mindkét cicim egy picit a másiktól de eddig akikkel együtt voltam egyikőjük se cikizett ki emiatt.. a párommal 3 éve vagyunk együtt, egy kicsit megingott mostanában a kapcsolatunk. A páromnak én vagyok az első barátnője, nekem ő a 3. párom. És néha másra is megjegyzést tesz például látott a hajamban 1 ősz hajszálat és uristen én már elkezdtem őszülni stb. Szóval nem birok kijönni rajta hogy miért próbálja megingatni az önbizalmam..

Én 23/l ő 28/f

2017. aug. 9. 18:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Adj neki egy tockost
2017. aug. 9. 18:49
 2/15 anonim ***** válasza:
29%
Bocs frusztrált vagyok de èrted a gyökerét
2017. aug. 9. 18:51
 3/15 anonim ***** válasza:
78%

Tisztázzuk, NINCSENEK TÖKÉLETES SZIMMETRIKUS MELLEK! A bal pl mindig nagyobb lesz kicsit, mert ott a szíved alatta. Amúgy sem állnak a mellek mérnöki pontossággal ugyanúgy. Úgyhogy hagyja ezt abba mihamarabb! Ne hagyd magad elbizonytalanítani!!! Ha úgy látod, hogy csak lehúz, ideje elgondolkodni, hogy kell-e ez neked?

28/N

2017. aug. 9. 18:54
 4/15 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem ülj le vele és mondd el neki,hogy észre vetted az ilyen csúnya megjegyzéseit,és közöld,hogy ez neked rosszul esik. A párodtól támogatást vársz nem pedig lealacsonyító szavakat. Tedd ezt rendbe mert vagy te,vagy a kapcsolatotok meg fogja szenvedni... Lehet a párod nem is veszi magát észre,vagy ha szándékosan csinálja akkor most megtudod az indítékot.
2017. aug. 9. 18:55
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Azt akarja, hogy eszedbe se jusson mást keresni. Örülj neki, hogy ő elfogad így.

Neki nincs önbizalma, hogy elég jó neked.

2017. aug. 9. 19:20
 6/15 anonim ***** válasza:
55%
5# +1
2017. aug. 9. 19:21
 7/15 Blackfun ***** válasza:
100%

Kivetíti rád az ő kis önbizalomhiányát és próbál letaposni az ő szintjére, de inkább egy kicsit lejebb, hogy azt érezhesse ő valaki, csak ő ettől nem jut feljebb

rátehet még egy lapáttal, hogy te vagy neki az első

2017. aug. 9. 19:46
 8/15 anonim ***** válasza:
70%
Tudom, megfogtam a lényeget, de kapásból megérdeklődném, hogy mégis ki a fhaszom látja a melleimet rajtad kívül (ergo ki a franc cikizne miatta... rajtad kívül)?
2017. aug. 9. 20:03
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem már régen rossz, ha egy ember nem találja minden téren tökéletesnek a partnerét, a néhai vitákat, összezürdüléseket kivéve. Ez olyan, mintha nem fogadna el téged úgy, ahogy vagy. Akkor pedig menjen a tarka pi-csába.
2017. aug. 9. 20:23
 10/15 anonim ***** válasza:

Így akar magához láncolni.

Elhiteti veled, hogy ha ő nem létezne, akkor egyedül lennél, mert senki másnak nem tetszel.

Na, ez egyáltalán nem igaz. :)

Ne dőlj be neki!

21/L

2017. aug. 9. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!