Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bírom a cigifüstöt a lakásban, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már egy éve itt lakom a barátomnál és minden egyes reggel megcsapja az orrom a cigifüst és nagyon rossz erre kelni, minden cigiszagú és napközben is majd megfulladol. Énis cigizek de bent a lakásban én mégsem tudom elviselni. A pasim azt mondja h ő kint cigizne az erkélyen de felesleges mert a mamája úgyis bent cigizne, mert már mondta neki menjen ki cigizni de ő akkoris bent cigizik.. ezért a párom is.. és fél óránként cigiznek, borzasztó fullasztó itt a levegő, ráadásul ablakot se nyáron se télen nem nyitnak merthogy kiesnek a macskák.. már egy éve viselem ezt el.. barátomnak hiába mondom nem érdekli.. a mamájának meg felesleges mondani ő nem hajlandó kimenni a teraszra.. fogalmam sincs h mit tegyek már belebetegedek ebbe folyton ingerült vagyok ez miatt2017. aug. 4. 07:30
11/21 anonim válasza:
Szép, igényes, kultúrált, ápolt kis család leheztek:-)...nézd én 26 éve dohányzom ( sajnos), de mindig meg tudtam oldani, hogy másokat ne zavarjon...csak intelligencia és empátia kérdése.
12/21 Költőnő? válasza:
Mi dohányzunk, de a lakásban nincs cigi.
13/21 anonim válasza:
Szerintem meg tökéletesen csinálja. Maradjon a lakásban, és zárja magára az ajtót. Mert az erkélyről hozzám száll be a füst, és hajnali háromkor köhögőrohammal kelek, és negyven fokban nagyon fincsi a cigiszag a lakásban. Én nem választottam dohányos társat, te igen.
14/21 anonim válasza:
Tudtad milyenek, akkor miért költöztél oda? Nem értem, itt mindenki utólag sír olyan dolgokról amit tudott. Mit gondoltál, majd Miattad megváltoznak vagy mi? Én is dohányzom, nekem van olyan konyhai elszívóm ami pikk pakk kiszedi, szóval bent is rálehet gyújtani néha, nagyon hidegben, de ok ezt nem mindenki teheti meg. ÉN sem értem meg miért nem lehet az ablak dolgot nálunk megoldani, durva lehet úgy, elhiszem , hogy rossz ez Neked, viszont akkor is ott van,hogy tudtad hova költözöl. Ő lakásuk, Ők diktálnak.
15/21 anonim válasza:
Te is cigizel, akkor meg szívjad csak. Undorító az összes cigis, és a mentalitásuk: telibeszarják a másik egészségét, a lényeg, hogy ők kedvükre pusztíthassák magukat. Egyenes út a tüdőrák felé, gratulálok. Csak aztán ne a nem dohányzók adójából kezeltessétek a betegségeteket. Pontozz le nyugodtan, az igazságot írtam.
16/21 anonim válasza:
Cigizzetek csak zárt ajtón és ablakon belül, ne a normális szomszédokat kényszerítsétek arra, hogy szívják a gyárkéménnyé alakított szátokból kiáramló füstöt. ;)
19/21 anonim válasza:
Olyan vicces, ahogy ilyen racionális tanácsokat próbáltok osztogatni bagósoknak. Jó tanácsok, csak disznók elé vetett gyöngy, vagy mi a szösz. :D
20/21 anonim válasza:
Ezt azelőtt kellett volna megbeszélni és dűlőre jutni, mielőtt odaköltözöl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!