Hogyan lehet a lakásban a cigifüstöt semlegesíteni?
Figyelt kérdés
A (rendkívül kultúrált) alsó szomszédtól a szellőzőn át dől a cigifüst a lakásunkba. Mivel tudnám a szagot elűzni? A pumpás légfrissítők csak pár percig hatnak. (Várandós vagyok, baromira zavar.....és azt sem szeretném, ha a baba dohányfüstben nőne fel.)Sajnos nem lehet velük beszélni, hoyg másszanak ki az erkélyre rágyújtani...2009. márc. 28. 08:41
1/4 anonim válasza:
Szagelszívó,vagy vannak mostmár ezek az automatikusan működő légfrissítők..talán azokkal... vagy egy sima füstölő ,illóolaj.
De ha már itt járunk az én alsó szomszédomnak meg egy hangtompító :D
2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos amiket felsoroltál, azok most.pl mind egyszerre üzemelnek, hatás nélkül....
Ja, nálunk is fúrtak falat ma reggel 7-kor...Mi jövőre elköltözünk, de addig még ki kell húzni valahogy.
2009. márc. 28. 08:55
3/4 anonim válasza:
Míg a barátom cigizett, vett egy gyertyát, ami erre volt kitalálva. Persze utána már kiszoktattam az erkélyre.
4/4 anonim válasza:
Szia! beszélned kénne a közös képviselövel, hogy mi a probléma, mert elvileg nem szebadna a szelözön át "hozzátok érkezni" a füstnek, bár nemtudom hányéves a ti épületetek. és ha "betömöd" az elszivot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!