Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nem bírom a cigifüstöt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bírom a cigifüstöt a lakásban, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már egy éve itt lakom a barátomnál és minden egyes reggel megcsapja az orrom a cigifüst és nagyon rossz erre kelni, minden cigiszagú és napközben is majd megfulladol. Énis cigizek de bent a lakásban én mégsem tudom elviselni. A pasim azt mondja h ő kint cigizne az erkélyen de felesleges mert a mamája úgyis bent cigizne, mert már mondta neki menjen ki cigizni de ő akkoris bent cigizik.. ezért a párom is.. és fél óránként cigiznek, borzasztó fullasztó itt a levegő, ráadásul ablakot se nyáron se télen nem nyitnak merthogy kiesnek a macskák.. már egy éve viselem ezt el.. barátomnak hiába mondom nem érdekli.. a mamájának meg felesleges mondani ő nem hajlandó kimenni a teraszra.. fogalmam sincs h mit tegyek már belebetegedek ebbe folyton ingerült vagyok ez miatt
2017. aug. 4. 07:30
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
79%

SZOKJATOK LE, MIND!

a pasid is akkor p/*/cs amugy...ahh minek menjek ki a mama ugyis bent szívja...

ezzel az erővel: mindek húzzak gumit, egyszer úgyis terhes leszel...

GYÁÁÁÁÁÁ

2017. aug. 4. 07:33
 2/21 anonim ***** válasza:
86%

Kérd meg a pasidat, hogy menjen ki mégis, egy cigi mégis kevesebb füst, mint kettő. Ezen felül szellőztessetek sokat, így nyáron akár 0-24-ben nyitva lehet az ablak. Macskavédőnek lehet rácsot, vagy olcsóbb megoldásként szúnyoghálót felszerelni, utóbbi amúgy is idényáru, ablakmérettől függően már 2-3ezer Ft-ért megoldható.

Ha pedig végre saját albérletbe, lakásba költöztök, akkor következetesen ki kell tiltani a cigit a kezdetektől.

2017. aug. 4. 07:37
 3/21 A kérdező kommentje:
Innen nem költözünk sehova ez a barátom lakása
2017. aug. 4. 07:40
 4/21 anonim ***** válasza:
86%
Az gáz, mert ez azt jelenti, hogy mindig barátod anyukájával fogsz együtt lakni.
2017. aug. 4. 07:48
 5/21 anonim ***** válasza:
81%

zseniális.

megint megdöbbenek micsoda nők vannak.

Százszor különbet is találhatnaál, de nem, neked olyan kell, aki bent a szobában cigizik, és az anyjával lakik 30 ason. vagy huszonvége...XD

Dehát na,...biztosan neked ő a "tökéletes"

Nő vagy, bárkit megkaphatsz, akit akarsz!

2017. aug. 4. 07:54
 6/21 anonim ***** válasza:
24%
Macskáknak egy szúnyogháló is megfelelne és már is nem esnek ki... utálom a bagó szagot én is, de olyan szinten, hogy az utcán is átmegyek a másik oldalra inkább, ha előttem pöfékel valaki. A kint cigizés sem megoldás, hisz ugyanúgy beviszed utána a lakásba a szagot magaddal, max. mert te dohányos vagy azt már nem érzed meg, de én pl. azt is megérezném, ha kinn dohányoznál és utána hoznád be magaddal a szagot, mert ugye a ruhád beveszi a leheleted is olyan.
2017. aug. 4. 08:10
 7/21 Bence_ ***** válasza:
82%
Elköltözöl.
2017. aug. 4. 08:18
 8/21 anonim ***** válasza:
93%

Nem költöztök sehova, oké... akkor a cigifüstöt leszámítva a többi probléma neked nem is gond? Hogy a mamával kell egy fedél alatt lenni, míg él + macskákkal 1 lakásban?

Én egyiket se bírnám, de te tudod...

2017. aug. 4. 08:28
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha a barátod lakása, akkor igenis verje az asztalt a kedves mamánál, hogy menjen ki bagózni. Bár gondolom csak kifogás, és neki is rohadt kényelmes hogy nem kell kimászkálni.

Tudod ki lenne együtt olyannal, aki ennyire tartja a párját, hogy felőle simán megfulladhat....

2017. aug. 4. 08:33
 10/21 anonim ***** válasza:
91%

akkor megszoksz, ha költözni nem akarsz.

nem a te lakásod.

eléggé gusztustalan, aki lakásban bagózik, hogy nézhetnek ki a falak meg a függönyök???

minden tiszta büdös lehet, jó igénytelen párod van.

2017. aug. 4. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!