Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Fiúk, baj, ha ennyire szeret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, baj, ha ennyire szeret irányítani a lány?

Figyelt kérdés

Szeretem, ha a dolgok úgy történnek, ahogy szerintem jó. Például ma festés után takarítottuk a házat, és én osztottam be, hogy milyen sorrendbe haladjunk és ki mit csináljon. És ez volt akinek nem tetszett és veszekedés lett belőle, viszont én nem engedtem, és végül úgy lett, ahogy én akartam (én előbb a padlót és a konyhaszekrényt akartam lemosni, utána elöblögetni a bögréket, mivel hogy a szekrényről leszálló por rárakódott volna a vizes edényekre, és moshattuk volna el újra, míg unokatestvérem előbb el akart volna mosogatni).

Egy másik szitu pedig, leltároztunk munkahelyemen, párba osztottak be minket, egy gépet kaptunk. Én balról jobbra, és föntről lefelé szerettem volna haladni, szép sorban, míg a társam össze-vissza kapkodta az árukat, ami épp a kezébe került és úgy vitte be a gépbe. Ezen szintén összevesztünk, és kértem a főnököt, hogy szedjen szét, inkább egyedül csinálom a sorokat. Egy másik alkalommal pedig festékeket kellett lemérnünk, szintén párban voltunk, csak akkor egy olyan párt kaptam, aki ilyen kis teszetosza volt, én meg rögtön a kezembe vettem az irányítást, és küldtem, hozza ide ezt, hozza ide azt, mossa el, tegye vissza, stb... én meg csináltam a mérést meg az adminisztráció részét.

Szóval ilyen helyzetekben szeretem én irányítani a dolgokat, viszont nem tudnék egy ilyen tutyimutyi pasit elképzelni magam mellé, aki csak bólogat, hanem inkább olyat, aki még nálam is határozottabb és rám is szól, és helyretesz, ha arról van szó.

Ti mit gondoltok egy ilyen lányról? Van esélyem az ilyen pasiknál?

L/20

2017. júl. 25. 20:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Engem nem különösebben zavar, hogy szeretsz irányítani. Mondjuk engem nem is tudnál, mivel nem hagyom. :)
2017. júl. 25. 21:46
 12/20 anonim ***** válasza:

Én ilyen nő vagyok és néha utálom, hogy a párom is képes kiállni magáért, kivéve ha utólag kiderül, hogy igaza volt, mert akkor örülök. De egyébként legelső exem ilyen bólogatós volt, igazából nem kellene már olyan férfi sem. Viszont olyan idióta sem, mint a 10-es válaszoló :DDDD

Néha vitázunk a párommal de végül általában az a megoldás lesz elfogadva, ami JOBB, és ez nem a nemeinken múlik, lol, szóval utólag mindig mindenki happy, és köszönjük, egyikünkben sincsenek tüskék, a párom nem tartja abnormálisnak, hogy van véleményem dolgokban és kiállok mellettük. Szerencsére nem ezen múlik a férfiassága és az önbizalma, hogy mennyire hódol be neki egy nő pusztán azért, mert ő fassszal született.

2017. júl. 25. 22:36
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Én zsebretennélek kiscsaj. Nem bírom az ilyen kis mérges pulykákat. :D
2017. júl. 25. 22:39
 14/20 anonim ***** válasza:

A példákban, amiket felhoztál nem az tűnik ki, hogy szőrszálhasogatóan iránytó vagy, csak annyi, hogy a te álláspontod volt a hatékonyabb és a racionálisabb az elvégzendő munka szempontjából. Pl. amikor teszetosza párt kaptál, akkor is kiértékelted intelligensen, hogy az a leghatékonyabb stratégia, hogy te iránytasz és nem az, hogyha a testetosza lesz a főnök, vagy az, ha külön-külön végzitek el a munkát, mert a teszetosza nyilvánvalóan elk.rta volna és utána csinálhattad volna meg helyette mégegyszer.

Pesze sok IQ mínusz férfi, aki csak felületesen dolgozza fel az eseményt csak annyit lát, hogy te nő vagy és mégis a te ötletedet akarod véghezvinni, akkor biztos valami femináci lehetsz, a javaslatodat pedig meg se vizsgálja.

2017. júl. 25. 22:58
 15/20 anonim ***** válasza:

Egy csomó pasi szokotzt itt is lenni, aki nők szolgája lenne. Na olyanoknál nagy esélyed van.

Amúgy meg majd megtanulsz kompromisszumot kötni.

2017. júl. 26. 02:40
 16/20 anonim ***** válasza:

Engem már az felhúzott, ahogy olvastalak, bocs. :D

Szép és jó, ha van mindenre gyors és hatékony megoldásod, de nálad ez baromi agresszivitással párosul. Képtelen vagy a kompromisszumra és a csapatmunkára. Egyik sem pozitív tulajdonság. Párkapcsolati szempontból sem.

2017. júl. 26. 08:33
 17/20 anonim ***** válasza:

Én lányként azt mondom, hogy a leírtakkal azért nincs probléma, mert nem csakazértis dacból ragaszkodtál az elképzeléseidhez, hanem mert jobban átlátod a folyamatokat és logikusabb a te módszered. Ilyen esetekben értelmes ember ragaszkodik az igazához, ha látja, hogy a másik módszere lelassít mindenkit, fejetlenséget okoz.

Ott van a bibi, ha:

- ez nincs rendesen elmagyarázva, hogy miért ragaszkodsz a te ötletedhez

- olyan piti dolgokban sem engedsz, mint hogy bézs vagy fehér legyen a nappaliban a fal, vagy szombaton 2-kor vagy 3-kor menjetek el bevásárolni, milyen filmet nézzetek az este stb.

Sztem hacsak az adott határozottabb pali nem egy irányítható bábot keres (és nem mindegyik keres olyat!), sztem nem vagy esélytelen a határozottabb férfiaknál sem, amennyiben nem vagy hisztis és tényleg nem vitatkozol piszlicsáré dolgokon is.

2017. júl. 26. 11:05
 18/20 anonim ***** válasza:

Én nem bírom, ha a nő akar irányítani.

-1

2017. júl. 26. 20:10
 19/20 anonim ***** válasza:
Én kifejezetten szeretem ha egy nő szereti kézben tartani a dolgokat, és most.... nem a huncutságra gondolok :D, hanem arra hogy ha tudja mit hogy kell, és szeret csinálni, és sorba, rendbe szedni a dolgokat. Egészen addig amíg nem kezd parancsokat osztogatni, zaklatni, vagy fék nélkül kritizálni. Van különbség. Kompromisszum hiány például. És ezt az állapotot már annyira kevés ideig birom hogy nagyon. Egy bizonyos idő, vagy pont után már csúnyát is mondanak az anyukámra, mert idegességemben nem szép dolgokat mondok. Szal mértékkel. Mértékkel ez is megy, és építő jelegű is lehet a kapcsolatban, de semmit nem szabad eltúlozni.
2017. júl. 30. 22:45
 20/20 anonim ***** válasza:

Azért én meghallgatnám a másik oldalt is, mert az életben ritkán vannak fehér és fekete szituációk. pl.: a leltározásnál a társad véleményét elképzelve: "Na ma megint leltározni kellett, már számtalanszor csináltam, gondoltam nem gond ha mellém osztják be az új kolleginát, bár már hallottam róla, hogy mindíg mindenkinél van jobb ötlete pedig csak két hete dolgozik itt. Na elkezdem a leltározást árucikkenként, hogy így gyorsan haladjunk, fejből tduom mi hol van, melyik áruból kb. mennyi lehet célszerű a tartós élelmiszerekkel kezdeni mert azoknál nincs nagy változás, így gyorsan tudunk haladni. Erre nekiáll vitatkozni ,hogy haladjunk polcok szerint sorban! Jézusom, azt sem fogjuk tudni, hogy melyik árucikkel végeztünk miből van hiány,holnapra mi marad még hátra.. teljes káosz. Nem álltam le vele vitatkozni, mert ennyi feles energiám nincs és még a gyerekért is érte kellett menni a napközis táborba, örültem ,hogy a főnök rögtön átlátta a helyzetet és inkább egyedül hagyott dolgozni, így határidőre kész lettem."

Az ilyen tipusú embereket mint te vagy kerülöm, sajnos az "én tudom jobban" gondolat annyira belétek ivódik, hogy rengetek energiába kerül veletek együtt dolgozni, eltölteni az időt.

2017. aug. 9. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!