Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, baj, ha ennyire szeret irányítani a lány?
Szeretem, ha a dolgok úgy történnek, ahogy szerintem jó. Például ma festés után takarítottuk a házat, és én osztottam be, hogy milyen sorrendbe haladjunk és ki mit csináljon. És ez volt akinek nem tetszett és veszekedés lett belőle, viszont én nem engedtem, és végül úgy lett, ahogy én akartam (én előbb a padlót és a konyhaszekrényt akartam lemosni, utána elöblögetni a bögréket, mivel hogy a szekrényről leszálló por rárakódott volna a vizes edényekre, és moshattuk volna el újra, míg unokatestvérem előbb el akart volna mosogatni).
Egy másik szitu pedig, leltároztunk munkahelyemen, párba osztottak be minket, egy gépet kaptunk. Én balról jobbra, és föntről lefelé szerettem volna haladni, szép sorban, míg a társam össze-vissza kapkodta az árukat, ami épp a kezébe került és úgy vitte be a gépbe. Ezen szintén összevesztünk, és kértem a főnököt, hogy szedjen szét, inkább egyedül csinálom a sorokat. Egy másik alkalommal pedig festékeket kellett lemérnünk, szintén párban voltunk, csak akkor egy olyan párt kaptam, aki ilyen kis teszetosza volt, én meg rögtön a kezembe vettem az irányítást, és küldtem, hozza ide ezt, hozza ide azt, mossa el, tegye vissza, stb... én meg csináltam a mérést meg az adminisztráció részét.
Szóval ilyen helyzetekben szeretem én irányítani a dolgokat, viszont nem tudnék egy ilyen tutyimutyi pasit elképzelni magam mellé, aki csak bólogat, hanem inkább olyat, aki még nálam is határozottabb és rám is szól, és helyretesz, ha arról van szó.
Ti mit gondoltok egy ilyen lányról? Van esélyem az ilyen pasiknál?
L/20
Ha racionális indokod van a módszeredre, ami jobb eredmény hoz, mint másé, akkor megértem, hogy ragaszkodsz hozzá.
Ha más módszere legalább annyira eredményes, mint a tiéd, akkor kompromisszumot kell kötni.
Ha más módszere egyértelműen jobb, mint a tiéd, akkor meg engedni kell.
Hogyan viszonyulsz ezekhez?
Nincs az a papucs pasi aki ezt elviselné.
Szexben se lehet visszatérni a pettinghez nálad, ha először épp az aktusra került sor pl?
24/F
Amihez te értesz jobban, abban nem baj. Amihez meg lövésed sincs abba ne szólj bele. Ha ezt tartod, akkor biztos találsz ilyet.
31/f
Attól nem írok le egy nőt mert szeret irányítani, vagy mert határozott elképzelése van bizonyos dolgokról. De ez nem jelenti azt, hogy hagynám is irányítani.
Én szeretek logikus vitákat folytatni, és ehhez tökéletes egy ilyen nő, mert képesek vagyunk egymást érvekkel meggyőzni arról, hogy mit miért úgy csináljuk ahogy, és ez jó.
Lehet esélyed a hozzám hasonló pasiknál, de a hozzád hasonló lányokkal azért elég sokat öljük egymást. És ez rövidtávon jó, hosszútávon frusztráló lehet ha lelkis vagy mindemellé.
Mindenkiben van feminin és maszkulin karakterisztika egyaránt. Az, hogy kiben mennyi, sok tényezőtől függ, párat említek:
- korai gyerekkori környezet és élmények
- késő gyerekkori/kamaszkori családi minták
- társadalmi megfelelés, a nők ugyanúgy megállják a helyüket, sőt sokszor jobban, itt kénytelenek férfiasabban viselkedni, racionalizálni, irányítani.
Az életben tehát egyre inkább eltolódik a feminin női szerep is a maszkulin irányba. A gond akkor kezdődik, amikor a nő a magánéletébe is ezt próbálja, ezt akarja átültetni, és nem képes/ nem hajlandó / nem ismeri fel, hogy kompromisszumot kell kötni, a férfi "irányító" szerepből vissza kell venni, mert párkapcsolatban az nem normális.
Miért? Mert az irányító nők jellemzően a behódóló, nőies pasikat fogják bevonzani, lévén kell a szexuális polaritás. Csak hát hoppá, egy idő után (ha szerencsés a két fél, akkor hamar) a nő azt kezdi érezni, hogy valami nem stimmel, nem jó, mindig az van, amit ő akar, ő irányít, ő dominál a kapcsolatban. A legtöbben nem látják meg az okot, csak érzik legbelül, hogy valami nincs rendben. Így a kapcsolat félre siklik (helyesen, mert egy feminin pasi sem számít normálisnak).
A másik oldal, ha határozott (még határozottabb, még dominánsabb) férfit ismer meg, ezzel pedig akkor lesz gond, ha a nő nem változtat, nem köt kompromisszumot, vagy annak ellenére, hogy a férfi próbálja "felnyitni" a hölgy nőies oldalát, a nő makacs marad, elzárkózik, és tovább dominál. A férfi nem akar változtatni, hiszen ő a helyes, maszkulin oldalon áll, az a normális. A nő sem akar változtatni, nem hajlandó "erőt" adni, itt pedig elvész a szexuális polaritás, ez pedig azért fog félresiklani. Nyilván ha van olyan nő, aki ezt felismeri, és kompromisszumkész, hajlandó változtatni, akkor működhet, de ehhez elég magabiztos férfi szükséges. És persze normális férfi :) Mert gyökérből rengeteg van, akik dominál, csak éppen más területen olyannyira hiányos, hogy párkapcsolatra alkalmatlan. Megoldás: a férfiak kb. ~3-5%-a. párosítva kompromisszumkész nővel, aki nem szenved önértékelési gonddal.
33F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!