Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyire vagytok nyíltak a párotok előtt? Mi tabu és mi nem?
Gondolok itt arra, hogy szoktatok egymást előtt wc-zni, büfizni, pukizni, menstruáció-fürdés/szex stb. :)
Kíváncsi vagyok ki hogy áll egyes dolgokhoz.
Háááát pisilni be szoktam menni amikor borotválkozik stb. Azért a nagy wc-t szeretem egyedül intézni. :D
Fürödni szoktunk együtt is, a büfögéssel sincs gondunk. Tampont már nyilván nem cserélek előtte. :D
Én egyszer akkor nyitottam be a fürdőbe, mikor egy intezív bableves kúra után a csajom durrantgatott ott benn.
Elsőnek csak szolíd hangok jöttek, majd szép lassan megjött a rohamosztag is.
Amikor kinyílott az ajtó pont akkor robbant a legnagyobbat.
Kicsit barnás lett a fehér csempe is, mert akkora erővel jött kifelé, hogy kicsapott a wc csészéből is.
Ott utána volt egy hónap szünet a szexben, míg magamban megemésztettem mi is történt.
Nálunk semmi tabu. 6 év után...puki, böfi, ami épp jön. Persze nyilván nem direkt egymás fejébe, de ha hirtelen kell, nem futok ki, és ő sem. Töl természetes.😊
27N
6 év után kb semmi tabu.
Én nem szívesen nagy WC-zek előtte.. Kb ennyi.
Ha épp a lakás másik végében van akkor képes csak azért oda rohanni hozzám, hogy lepukizzon, és simán rá ül a WC-re még akkor is, ha épp fürdök.
3 éve voltunk együtt mikor még azt is fel ajánlotta, hogy segít életem első tamponját felhelyezni. Lehet sokan ezeket gusztustalannak tartják, nekünk hozzá tartozik :)
Ő(férfi) simán nagy Wc-zik a jelenlétemben én nem. Pisi,büfi,puki az odavissza. Fürdés az alap van hogy én borotválom meg alul felül vagy mosom a haját.
A tampon és a vér látványát nem birja de attól szexelünk mensi alatt csak nem néz oda ha "végeztünk" még megnem törlöm mint a kisbabákat😅
Témakörben pedig az exek.
Semmi sem tabu.
Első együtt töltött hosszú hétvégénken (1000km-es távkapcsolat) összeszedtem valamit és egy napig fstam mint a fene.
Na, ezek után nincs tabu, akkor is csak az elsőnél égett a fejem, de ő főzött teát meg csinált zacskós levest (itt kimerült a konyhaművészete, de hihetetlenül jól esett), és otthon maradtunk filmezni.
28n
8-as vagyok.
Mensi is természetes, annyi, hogy nem fürdünk együtt olyankor, és az exekről is beszélünk, ha úgy adódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!