Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek az én helyemben?
14 éves korom óta tudom hogy meleg vagyok vagyis akkor kezdtem ezt elfogadni magamban hiszen mindig is tudtam hogy más vagyok. 6 hónapja megismertem egy srácot inkább férfit.
Randizgatam vele.Ő 34 én 20 .Remekül alakulnak a dolgok de még nem vagyunk kapcsolatban.
Az utolsó randinkra azzal hívott el hogy valami nagyon fontosat szeretne nekem mondani.Belementem hát most miért ne legyünk öszinték egymással.
Elmesélte hogy két éve vált el s hogy van egy kisfia akit egyedül nevel.
Azt hiszem kezdem megszeretni meg minden de én még nem vagyok rá készen hogy pótapuka legyek.Persze szeretnék gyereket de még élni szeretnék egy kicsit viszonr ezt a férfit sem akarom elengedni .
ti mit tennétek a helyemben ?
nem azt kérem hogy helyetem döntsetek csak segitséget kérek .
Nézd, mint minden ilyen kapcsolatban, itt is sajnos el kell fogadnod a párod múltját. Ő így érkezett, evvel a csomaggal ebbe a kapcsolatba,hogy van egy fia.
Ezt el kell fogadnod igazából mást nem tehetsz, ha tényleg szerted őt és fenn is akarod tartani a kapcsolatot továbbra is.
Nem kell egyből erre gondolnod, hogy ilyen szerepet kapnál.
A kisfiú amúgy gondolom nem állandóan van vele(tek), hiszen általában az anyukának ítélik oda váláskor.
Vagy itt más a helyzet?
N
Ha tenyleg szereted ot elfogadod , a multjaval egyutt.
Egyebkent en is ugy gondolom , hogy valoszinuleg nem lesz veletek mindig a kisfiu.
De nem peszel rogton a potapukaja..de ismerd meg idovel ot is lehetseges , hogy joban lesztek es aranyos fiu.
N
Írta a kérdező, hogy egyedül nevel a párja, vagyis nyilván nála van elhelyezve a gyerek.
Én azt gondolom, hogy jelen esetben teljesen lényegtelen a szexuális irányultság, ez nemtől független dolog. Úgy gondolom, hogy a pasi hibázott, mert ez nem fél év után kell elmondani, amikor már alakul valami, hanem illik az elején - hiszen ez nem olyan dolog, minthogy anyajegy van a hátamon...
Ettől függetlenül, ez nem döntés kérdése. Idősebb párt választottál, ez bizony azzal jár, hogy van múltja, jelen esetben kisfia. A te döntésed, hogy ezt el tudod-e fogadni, vagy sem - az is jogos a részedről, ha nemet mondasz, és teljesen érthető. De itt igazából az érzelmeidet kell mérlegre helyezned, és ebben külső ember nem fog tudni segíteni.
Én biztos nem tudnám elfogadni a helyedben, ahhoz túl nagy a korkülönbség, és nagyon fiatal vagy még. Érhető, hogy nem tudnál pótapu lenni.
A másik szempont, hogy nem írtad, mennyi idős a kisfiú, de neki is meg kell ám emészteni, hogy apu nemcsak, hogy elvált, de még csak nem is pótaput választott... Ez nehezíti a dolgokat akkor is, ha rábólintasz.
az a helyzet hogy de mindig velünk lesz mivel nála van elhelyezve a gyerek.Lehet hogy nem fél év után kellet volna elmondani de ez azért történt így mert nagyon sokan meghátráltak az miatt hogy van egy gyereke.
persze szeretem meg minden és el tudom fogadni a multját .Lehet a pótapa szerep is menne de egy még alig éltem szóval ki szeretném használni kettő igazábból ha egy picit idősebb lenne a gyerek talán könyebb lenne mert fogalmam sincs hogy egy ilyen pici gyerekkel mit kezdjek .egyébként három éves a kisfiú.
viszont soha nem voltam még enyire oda senkiért .
ezért is nem tudom hogy mit csináljak mert lehet hogy problémát okozna hogy nem fogadom el úgy ahogy van a gyerekével együtt söt biztos vagyok benne hogy nagy probléma lenne.
A kora lehet előny is a számodra, kevésbé ítélkezik, mint egy idősebb gyermek, akibe esetleg már bele lett nevelve a társadalmi korlát arról, hogy mi a normális.
Viszont azt jól látod: ezt vagy teljesen elfogadod, vagy próbálkozni is felesleges. Ez életre szóló kötelezettség.
Szerintem semmi féle elő itélet nincsen beld nevelve mivel az apja nyilvánosan válaljs a bisexualitását és ez a házasága elött is így volt.
Bár még egész pici lehet hogy így hogy melletem nőne fel őssze tudnék vele szokni.
Tegnap megismerkedtem vele és hát egész aranyos .
Tök hihetetlen hogy egyetlen találkozás meg tudja váltiztatni a szikla szilárt véleményem
Hát most úgy gondolom hogy ha létezik első látásra szerelem .
Hát mindig is akartam családot de nem gondoltam volna hogy ilyen fiatalon össze és azt hiszem kezdem úgy érezni hogy kicsit sem számít hogy nem a saját gyerekem mert tudom hogy nem lehet szajátom legális modon de szt hiszem most kinált az élet egy remek lehetőséget sokat gondolkodtan és azt hiszem el fogadom .
Lehet hogy fiatal vagyok és nem éltem még eleget nem használtam ki nem buliztam eleget de lehet ez többet fog érni számomra.
Azt hiszem még is szeretnék pót apa lenni.Belesz szeretem ebbe a kisfiúba.Nehéz döntés volt de meg let .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!