Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mit tennétek ha egyszer azon kapnátok rajta a párotokat hogy az aznap hordott és levetett cipőtöket, szandálotokat vagy zoknitokat szagolgatja, puszilgatja?
Figyelt kérdés
2017. jún. 30. 21:37
2/8 anonim válasza:
Arra gondolnék, bár leszbi vagy hetero pasi lehetnék, és akkor nem kéne izgulnom ilyen idióta fétisek miatt.
4/8 anonim válasza:
Mindenki nyugodjon le a 3.14-ba!
Az egész GYK-n kb 2 ember van akit ez izgat, de ők napi 8329749284db kérdést írnak ki, ezért tűnik úgy, hogy minden férfi a nő cipőjét akarja szagolgatni.
5/8 anonim válasza:
Hát, az én fiúm lábfetisiszta. De mivel partner vagyok ehhez, itt a lábam neki.
De mikor egyetem miatt távol voltam, elő-elő vette a levetett zoknim.
Nem zavar, én perverzebb vagyok
22L
6/8 anonim válasza:
Minden de minden bajt tud hozni.
Azonnal szakítsatok mert egy hónap múlva már elszagolja az összes cipődet azt mezítláb járhatsz.
Grrrr.
7/8 anonim válasza:
Orulnek neki, mert szeretem a labfetist. De akkor a labammal is foglalkozzon, ne csak azokkal amiket azon hordok.
8/8 anonim válasza:
Valószínűleg rá kérdeznék hogy ez az e amire tippelek és megbeszélnénk ér e annyit a kapcsolatunk hogy lemondjon ezekről a dolgokról. Ha neki nagyon hiányzik ez akkor vége mert én nem vagyok kapható rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!