Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Csajok mit tennétek ha egyszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok mit tennétek ha egyszer azon kapnátok rajta a párotokat hogy az aznap hordott és levetett cipőtöket, szandálotokat vagy zoknitokat szagolgatja, puszilgatja?

Figyelt kérdés
2017. jún. 30. 21:37
 1/8 anonim ***** válasza:
26%
Azonnal elköltöznék.
2017. jún. 30. 21:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Arra gondolnék, bár leszbi vagy hetero pasi lehetnék, és akkor nem kéne izgulnom ilyen idióta fétisek miatt.
2017. jún. 30. 22:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Kiábrándulnék belőle.
2017. jún. 30. 22:18
 4/8 anonim ***** válasza:
51%

Mindenki nyugodjon le a 3.14-ba!

Az egész GYK-n kb 2 ember van akit ez izgat, de ők napi 8329749284db kérdést írnak ki, ezért tűnik úgy, hogy minden férfi a nő cipőjét akarja szagolgatni.

2017. jún. 30. 22:20
 5/8 anonim ***** válasza:
47%

Hát, az én fiúm lábfetisiszta. De mivel partner vagyok ehhez, itt a lábam neki.

De mikor egyetem miatt távol voltam, elő-elő vette a levetett zoknim.

Nem zavar, én perverzebb vagyok

22L

2017. jún. 30. 22:26
 6/8 anonim ***** válasza:
44%

Minden de minden bajt tud hozni.

Azonnal szakítsatok mert egy hónap múlva már elszagolja az összes cipődet azt mezítláb járhatsz.

Grrrr.

2017. jún. 30. 23:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Orulnek neki, mert szeretem a labfetist. De akkor a labammal is foglalkozzon, ne csak azokkal amiket azon hordok.
2017. júl. 1. 03:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Valószínűleg rá kérdeznék hogy ez az e amire tippelek és megbeszélnénk ér e annyit a kapcsolatunk hogy lemondjon ezekről a dolgokról. Ha neki nagyon hiányzik ez akkor vége mert én nem vagyok kapható rá.
2017. júl. 1. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!