Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitanom kellene?

Figyelt kérdés
Párommal három éve lakunk együtt folyamatosan veszekedünk. Szerinte mindent én csinálok rosszul én vagyok az aki elrontotta ezt a kapcsolatot. Mindenért én vagyok a hibás szinte bármit teszek semmisem jó pl még régebben megkértem a kezét egy méreg drága étzeremben bérelt kocsi drága gyűrű virág vers stb már akkor láttam rajta neki ez nem tetszik ő nem így képzelte pedig iszonyat mennyit túlóráztam hogy minden meglegyen. Házi munkát végzeg segítek amiben tudok persze mind ezt meló mellett.halgatom egésznap ha rájön a hiszti arrol nemis beszélve hogy az öntömjénezést magas szinten űzi "látod mien szépen megcsináltam..." "ügyesen megoldottam mindent megint" "hát nem vagyok igazán nagyszerű" jó persze sejtem ki mit gondol de ez nem volt így kezdetben annyira jó volt annyira gondoskodó kedves meleg szìvű volt.Ti mit tennétek?
2017. jún. 26. 20:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Szakíts! Az, aki a másikra mutogat, és képtelen vállalni a felelősséget, az még gyerek! És ő soha sem hibázik? Ő a Ms. Tökéletes???

Elégedetlen fruska. Neki soha semmi se jó. Gondolom el is van kényeztetve.

Egyáltalán: minek kérded meg a kezét? Gondolom ezek a problémák nem mostani keletűek.

De gondolom beszéltél már vele, erről a problémáról,hogy pl. nagyon hisztisen és gyerekesen viselkedik.

2017. jún. 26. 20:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne figyelj nagyon ra. Sokkal jobb lesz. Én is hallgatok eleget itthon de abban a pillanatban elfelejtem így fel se tűnik. Elég hamar meg lehet tanulni a szelektív hallást :)
2017. jún. 26. 20:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha szakitanal,hozzam koltozhetsz :). Nekem nagyon bejon ez a figyelmesseg. De a napi szexet birnod kell.

N

2017. jún. 26. 22:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Hagy a fenébe, jobb nem lesz. Éretlen. Hozzám is jöhetsz :)
2017. jún. 28. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!