Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lehet, hogy már nem szeretem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy már nem szeretem a párom?

Figyelt kérdés

Tanácstalan vagyok. A párom nagyon jó hozzám, a tenyerén hordoz. Együtt élünk, én még tanulok, ezért ő tart el. Tudom hogy mindig számíthatok rá, nagyon hálás vagyok neki. Az esküvőt tervezgetjük, de kezdek kételkedni az érzéseimben. Sokszor idegesít vagy nyűgös vele a szex. Nem tudok rá felnézni, pedig az agyam tudja, hogy becsülnöm kéne a jó végzettségét,állását, belső tulajdonságait. Egyre kevésbbé érzem magam szabadnak. Ha viszont most elhagynám lehet nagyon megbánnám. Összetörném a szívet, és valószínűleg én se találnék rajta kívül ilyet,aki így szeret. És a szüleim is messze laknak, albit se tudnék egyedül bérelni a közelben. Ez persze nem fő indok, de tény hogy nem elhanyagolható. Segítsetek kérlek hogy tisztán lássak, mert már nagyon nyomaszt egy ideje:(

21\l

2017. jún. 26. 14:04
 1/8 anonim ***** válasza:
39%
Egyetemista lányként kérdezem: nem ég le a bőr a képedről eltartatni magad?
2017. jún. 26. 14:06
 2/8 anonim ***** válasza:

Bármi lehet.

A kérdés az, hogy megbeszélted-e ezt a pároddal. Mindketten tisztában vagytok vele, hogy hogy áll a kapcsolatotok, mit jelent egyikőtöknek-másikótoknak, hogy mik a terveitek, kilátásaitok, és hogy mik a problémák, min kéne változtatni? Adtál esélyt, lehetőséget a párodnak, hogy megértse, mi játszódik le benned, és elmondhassa az ő nézőpontját, meg tudjon erősíteni és változtatni, ha kell/tud/akar?

Vagy csak vergődsz és kombinálsz magadban, és még fel sem merült benned, hogy a kapcsolati problémákat meg kell beszélni és meg is lehet oldani?

2017. jún. 26. 14:16
 3/8 anonim ***** válasza:
79%
Szóval kihasználod, egyem a szíved de cuki vagy. 😊
2017. jún. 26. 14:27
 4/8 anonim ***** válasza:

Hát a hála, meg az anyagiak az egy dolog, az érzelmek meg egy másik dolog.

Olyat meg találhatsz, akit TE szeretsz - kíméletből húzni egy kapcsolatot az marhaság, aljasság, stb.

2017. jún. 26. 14:27
 5/8 anonim ***** válasza:
64%
Csak azért dilemmázol, mert tudod, ha kilépsz a kapcsolatból, nem fog senki eltartani. Szánalom
2017. jún. 26. 14:29
 6/8 A kérdező kommentje:
Ez nem igaz, de természetesen szempont ez is, nem vagyok álszent, nagyon megnehezítené a dolgom egy szakítás, manapság már nem söpörhet ki mindent maga alól az ember. És a párommal erről nem szeretek beszélni. Eddig ha csak kicsit is érezte hogy bizonytalan vagyok, mindig nagyon szomorú lett. És én olyankor csak ölelgetni és szeretgetni akarom, nem bántani. Nem gonosz vagyok, csak bizonytalan
2017. jún. 26. 14:49
 7/8 anonim ***** válasza:
30%
6.: nem gonosz vagy, hanem gerinctelen. Mit vársz megoldást, ha nem is jelzed a problémat a barátodnak? Buta kis eltartott punci.
2017. jún. 26. 14:51
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

>És a párommal erről nem szeretek beszélni.

Ez elfogadhatatlan. Problémák minden kapcsolatban elkerülhetetlenül felmerülnek. Ha nem beszéltek róluk, nem oldódnak meg, hanem elmérgesednek, elmélyülnek és garantáltan aláássák a kapcsolatot. Mint ahogy most te is csinálod.

>Eddig ha csak kicsit is érezte hogy bizonytalan vagyok, mindig nagyon szomorú lett.

Ez érthető, de neki is meg kell tanulnia, hogy ez is csak egy probléma, amiről ugyanúgy lehet nyugodtan és őszintén beszélni, és ami még fontosabb: meg lehet oldani. Szerintem sokkal súlyosabb "bántás" az, ha a sötétben tartod a párodat, eljátszod, hogy minden okés, miközben már magadban temeted a kapcsolatot.

2017. jún. 26. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!