Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tegyek, ha szeretem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha szeretem a párom, de kívánom az egyik kollégámat, de nagyon?

Figyelt kérdés

Igazság szerint, már gondolkodtam, mi lehet ez kettőnk közt. De rájöttem, hogy csupán csak testiség. Vele nem kezdenék kapcsolatba. Viszont irtóra kívánom. Ti mit tennétek?

N

2016. dec. 2. 11:24
 1/8 anonim ***** válasza:
97%

Ez csak fellángolás, és elmúlik, ráadásul még az se biztos, hogy kölcsönös. Az tuti, hogy ha felajánlkozol egy menetre, akkor a kollégád szívesen leápol, de ettől még lehet, hogy nem kölcsönös ilyen szinten a vonzalom.

A legjobb, ha a kollégával nem kerülgetitek egymást, ha nem muszáj, és szépen el fog múlni.

Úgy nem nagy kunszt hűségesnek maradni, ha nincs kísértés, az igazi kihívás ez: van kivel, van lehetőség, és mégis tudsz nemet mondani. :)

2016. dec. 2. 11:27
 2/8 anonim ***** válasza:
75%
Egyetértek az elsővel. Kísértés bármikor lehet (nekem is volt már), sajnos a gondolatainkat, érzéseinket nem uraljuk. De a tetteinket igen. Nem kell "táplálni" a tüzet és szépen kialszik magától. Tapasztalat. :)
2016. dec. 2. 11:41
 3/8 anonim ***** válasza:
21%

A kérdés címéből rögtön tudtam, hogy nő vagy. :D Nos, lehet, hogy "szereted" a barátodat, de hogy szerelmes nem vagy, az 100%. Mármint oké, mindenkinek tetszenek mások is, de ha egy harmadik személyt "irtóra kívánsz", akkor nem vagy szerelmes. Ezt kár tagadni.

Legyél korrekt a barátoddal és hagyd el. Ezer meg ezer ilyen eset (és kérdés) volt, hogy a nőcske ugyan "szereti" a barátját, de a munkahelyén van egy alfahím, akihez nagyon vonzódik. Szinte mindig azzal végződik a történet, hogy a legapróbb mosolyszünet a kapcsolatban, és a lányka már a munkatárs ágyában ébred.

2016. dec. 2. 11:48
 4/8 anonim ***** válasza:
43%
Nekem volt hasonló élményem, de hamar elmúlt, amint egyszer-kétszer arra a bizonyos kollégára gondoltam maszturbálás közben. És utána nem is tért vissza az érzés.
2016. dec. 2. 11:48
 5/8 anonim ***** válasza:
53%

Ez nem természetes dolog mindenkinek? Azért mert kapcsolatban vagy még van szemed és ha valakit vonzónak találsz akkor elgondolkodol rajta hogy milyen lehet vele.

Azt te tudod, hogy monogám típus vagy-e vagy sem. Ha igen, akkor hagyd, ha nem akkor kezdj ki vele. Szexeltek 1-2x és ennyi. Én hedonista vagyok és legkevésbé sem monogám. Azt tedd ami neked jó, ahogy te érzed és ne akarj megfelelni senkinek. Ha úgy érzed hogy szexelni akarsz vele akkor hajrá!

2016. dec. 2. 11:49
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
# 3: nem értek egyet. Bár attól függ, mit nevezünk szerelemnek... x éves kapcsolatban már nyilván nincs rózsaszín köd, de szerelem még simán lehet úgy, hogy közben más felkelti az érdeklődésünket - átmenetileg. Nekem az volt a tanulság, hogy az illetőnek egy konkrét tulajdonsága volt szimpatikus, amit a páromból hiányoltam. Viszont ezzel egyidejűleg tudatosult, hogy a páromnak van 100 másik tulajdonsága, ami miatt vele vagyok és szeretem. És ahogy ez tudatosult, még jobban beleszeretem, mint előtte. :)
2016. dec. 2. 11:53
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Kívánom, de nem vagyok hűtlen. Elítélem ezt a dolgot. Lett volna rá lehetőségem sokszor megtenni a dolgot, mivel barátok is vagyunk, de nem tettem meg. Remélem akkor nálam is le fog csengeni a kívánalom.

De most úgy őszintén, az nem bűn, ha kívánom. Sajnos nem tehetek róla, hogy vezérel az ösztönöm. (Nő létemre rendelkezhetem én is "férfias" szexuális étvággyal.) Viszont a párommal már ideje együtt vagyunk, szeretjük egymást és harmóniában és szeretetben élünk együtt.

Na, nem is szaporítom tovább a szót. Akkor remélhetőleg, hamar el fog ez múlni.

2016. dec. 2. 11:55
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem lehet egy olyan ellenkezőnemű egyént barátnak nevezni, aki iránt többet érzel, akár lelkileg, akár fizikailag.

A kísértés mindenki életében eljön, meg kell állni.

Ahhoz viszont, hogy ez gyorsan elmúljon, komolyan lazítani kell a szálakon, hiszen csak így távolodhatsz el valakitől igazán. Nyilván nem 100%-os kapcsolatmegszakításról beszélek, ez nem is lehetséges, ha a kollégád, de érzelmileg meg kell húzni azt a szintet, aminél tovább nem engeded.

2016. dec. 3. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!