Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ez gyokerseg? Uristen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez gyokerseg? Uristen?

Figyelt kérdés
Pasim megtiltotta hogy hagymat egyek mert illuziorombolo. Ilyet meg nem lattam fel ev egyuttelesbe ez miert nem fer bele.
2017. jún. 19. 23:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
96%

Egyel egyszerre 5 narancsot. Az ugy beinditja a belgaztermelesed,h a hagymaszagot a szadban elnyomja a fingszagod. ;)

N

2017. jún. 20. 07:13
 12/18 anonim ***** válasza:
96%

Épp elég az otthonomon kívül megfelelni másoknak,

otthon azt eszek, amit akarok. Különben is, van fogkrém meg szájvíz a világon - tudom, hogy az erős hagymaszagot nem nyomják el ezek sem teljesen, de legalább enyhítik.

21/L

2017. jún. 20. 09:25
 13/18 anonim ***** válasza:
92%
Imádom a fokhagymás tejfolos pirítóst! Ha beteg vagyok, este megeszek 2 szeletet reggelre sokkal jobban vagyok. Őszintén szólv, ha betegségeken túl vagytok, egy hagyma nem lehet gond. :D Én úgy vagyok vele, hogy látott már részegen (igaz akkor nem voltunk még együtt) látott már megfázva úgy hogy taknyom nyálam egybe volt már elnézést a kifejezésért. Én pedig mellette voltam amikor elkapott egy hányós hasmenős vírust, amikor másnaposan szenvedett és főztem neki a húslevest....ezek az élet velejárói...nem romantikus estén vacsora után és szex előtt fogsz elrágcsálni egy szál újhagymát...:D Egyébként kérdezd meg tőle hogy ha egyszer gyereketek lesz, a reggeli rosszulléted is illúzióromboló lesz? Vagy az hogy olyanokat fogsz kívánni ami amúgy nem a leggusztább étel?
2017. jún. 20. 10:17
 14/18 anonim ***** válasza:
3%
Szerintem nem gyökérség. Undorító egy hagymaszagú nő. Normális a párod, hogy elmondta (ha nem vetted volna észre magadat).
2017. jún. 20. 21:43
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

# 12, én pont hogy csak az otthonomban akarok megfelelni másiknak. Vadidegen mit gondol? Kit érdekel? otthon meztelenül napozom és felállok és látnak. Kit érdekel? Csorgathatják a nyálukat. Én mindig dögös és szexi akarok lenni a páromnak, ha ő nem eszik hagymát nyersen akkor én sem. De ő se eszik ha én nem kívánom. Honnan a fenéből tudjam, hogy épp egy vagy kettő óra múlva lesz-e szex? Vagy csak csók? A puki az elszáll hamar vagy ki lehet menni a kertbe, stb. De a hagyma az megmarad akár másnapra is.

25N

2017. jún. 20. 22:00
 16/18 anonim ***** válasza:

#14-es, a hagymaszagú férfi is undorító.

Mirefel ez a kettős mérce? Csak a nő felé vannak elvárások a férfi úgy tökéletes ahogy van? Gondolkozz már.

2017. jún. 24. 08:56
 17/18 anonim ***** válasza:
#16 egy szóval se mondtam, hogy a hagymaszagú férfi ne lenne undorító. De a kérdező Nő.
2017. jún. 24. 09:31
 18/18 anonim ***** válasza:

Tök mindegy, hogy hagyma vagy más, mi az, hogy megtiltja?

Szerintem a párkapcsolat vége.

2017. jún. 24. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!