Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez gyokerseg? Uristen?
Egyel egyszerre 5 narancsot. Az ugy beinditja a belgaztermelesed,h a hagymaszagot a szadban elnyomja a fingszagod. ;)
N
Épp elég az otthonomon kívül megfelelni másoknak,
otthon azt eszek, amit akarok. Különben is, van fogkrém meg szájvíz a világon - tudom, hogy az erős hagymaszagot nem nyomják el ezek sem teljesen, de legalább enyhítik.
21/L
# 12, én pont hogy csak az otthonomban akarok megfelelni másiknak. Vadidegen mit gondol? Kit érdekel? otthon meztelenül napozom és felállok és látnak. Kit érdekel? Csorgathatják a nyálukat. Én mindig dögös és szexi akarok lenni a páromnak, ha ő nem eszik hagymát nyersen akkor én sem. De ő se eszik ha én nem kívánom. Honnan a fenéből tudjam, hogy épp egy vagy kettő óra múlva lesz-e szex? Vagy csak csók? A puki az elszáll hamar vagy ki lehet menni a kertbe, stb. De a hagyma az megmarad akár másnapra is.
25N
#14-es, a hagymaszagú férfi is undorító.
Mirefel ez a kettős mérce? Csak a nő felé vannak elvárások a férfi úgy tökéletes ahogy van? Gondolkozz már.
Tök mindegy, hogy hagyma vagy más, mi az, hogy megtiltja?
Szerintem a párkapcsolat vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!