Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mi volt? Úristen, miért csinálta?
Egy az osztályunknak szervezett kiránduláson vagyok, de vannak idősebb srácok is (nem a sulinkból) van a helynek, ahol vagyunk belső medencés része is, ahova ma este beszabadultunk. (Mindenki ittas már). Mindenki lökdöste ide oda be a vízbe a másikat, az egyik idősebb srác, aki amúgy tök kedves volt ma velem, jött utánam sokat beszélgettünk, stb mondta nekem, hogy másszak fel a hátára, ugrunk egyet. Felmásztam a hátára erre a srác azon nyomban letolta a gatyáját és tök pucéran repült be velema vízbe. Nem értettem, nem értem ha így viselkednek az emberek, szóval kicsit kiakadtam, aztán odajött és mondta, hogy jól van na, csak vicc volt, átkarolt és adott egy puszit a homlokomra.
Sosem értem ha így viselkedik valaki. Szerintetek miért?
Én 17 vagyok, ő 21, ha jól tudom.
ennyi esze van
ne vedd a szívedre
ő szerinte ez halál vicces volt
és te meg itt gyakorizol, a helyett, hogy szétcsapnád magad... :O
am a gagyát azért tolta le, hogy ne legyen vizes, a puszi pedig bejösz neki (talán)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!