Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez most mi volt? Úristen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most mi volt? Úristen, miért csinálta?

Figyelt kérdés

Egy az osztályunknak szervezett kiránduláson vagyok, de vannak idősebb srácok is (nem a sulinkból) van a helynek, ahol vagyunk belső medencés része is, ahova ma este beszabadultunk. (Mindenki ittas már). Mindenki lökdöste ide oda be a vízbe a másikat, az egyik idősebb srác, aki amúgy tök kedves volt ma velem, jött utánam sokat beszélgettünk, stb mondta nekem, hogy másszak fel a hátára, ugrunk egyet. Felmásztam a hátára erre a srác azon nyomban letolta a gatyáját és tök pucéran repült be velema vízbe. Nem értettem, nem értem ha így viselkednek az emberek, szóval kicsit kiakadtam, aztán odajött és mondta, hogy jól van na, csak vicc volt, átkarolt és adott egy puszit a homlokomra.

Sosem értem ha így viselkedik valaki. Szerintetek miért?

Én 17 vagyok, ő 21, ha jól tudom.

2015. ápr. 2. 23:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát ez, nagyon vicces volt. XD Ja. Nem. Szerintem csak simàn be volt szintén rugva és csak úgy jött. Mint egy életérzés.
2015. ápr. 2. 23:45
 2/9 anonim ***** válasza:
Ittas volt, és viccesnek találta. Józanul biztos nem lenne ilyen, de tudjuk, hogy az alkohol feloldja a gátlásokat. Lépj túl rajta!
2015. ápr. 2. 23:46
 3/9 RRR ***** válasza:

ennyi esze van

ne vedd a szívedre

ő szerinte ez halál vicces volt

2015. ápr. 2. 23:46
 4/9 anonim ***** válasza:
70%
Ebben annyi poén volt,mint értelem a kérdésben. Aludj.
2015. ápr. 2. 23:47
 5/9 anonim ***** válasza:
36%

és te meg itt gyakorizol, a helyett, hogy szétcsapnád magad... :O

am a gagyát azért tolta le, hogy ne legyen vizes, a puszi pedig bejösz neki (talán)

2015. ápr. 2. 23:48
 6/9 A kérdező kommentje:
De előtte már 100x megfordult a vízben, és amúgy is fürdőnaci :)
2015. ápr. 2. 23:49
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha majd felnősz, megérted.
2015. ápr. 2. 23:51
 8/9 anonim ***** válasza:
"részegség őszinteség" :) egyértelmű hogy bejossz neki vagy vonzónak talál.Nyilván a részegség jó indok lehetett hogy tudassa veled a szitut :D
2015. ápr. 2. 23:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát basszus valaki nagyon nem tud csajozni...
2015. ápr. 3. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!