Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt most hogyan csinálta?
Minden reggel szoktunk találkozni egy állandó társasággal. Ma is ezt tettüK és hát történ egy dolog ami nekem kicsit sok(k) volt. Az egyik srác(15) odament az egyik lányhoz(17) és pár szót váltottak, aztán kb 20 másodperc múlva már smároltak. Előtte szinte nem is szóltak egymáshoz. Aztán kb 1 órával utánna beültünk a sráccal egy helyre ahol csocsóztunk meg minden, aztán rákérdeztem hogy együtt vannak-e. Erre jött a válasz: "Dehogy, csak smároltunk". Erre én: "Ja, hogy ez csak így megy!?" Aztán ő: "Figyi Máté, én megtehetem. Engem szeretnek a csajok" (amúgy az igaz, mert egy csomó csaj felhívja magához dugni meg rá van egy csomó csaj tapadva).
Hogyan csinálja ezt? (Nem kifejezetten jóképű, csak átlagos)
Vam rola keped? El linkeled? Xd nem vagyok meleg
Mar én is mondtam egy sracra h milyen ronda erre a csaj oszttarsam meg huuh de jo pasi xds
En most ezt nem ertem..
"Beultunk a sraccal valahova" . aztan meg Matenak hiv teged??? Lemaradtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!