Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálta ezt? Csak barátok vagyunk.
Ma korizni voltunk az osztállyal és egy másikkal az évfolyambol, ahová jár egy haverom, aki történetesen fiú. Elég jóba vagyunk, és ma valahogy úgy keveredtünk, hogy végig ketten koriztunk együtt. Én rég álltam jégen és kicsit kijöttem a gyakorlatból (annyi volt hogy kicsit meginogtam az elején, de ennyi), nem tudom, hogy ezt kihasználva-e vagy sem, de elég furcsa dolgokat csinált, végig fogta a kezem, vagy a derekam, tehát folyamatosan érintkeztünk, ölelgetett, stb. (Az hogy fogta a kezem, tudok korizni, nem estem volna el...) Meg volt, hogy, aki jár a műjégre, az tudja, hogy szokott zene lenni, és pont egy szám jött, ami nagyon nyálas és szerelmes, de imádom, mondtam, h "ez a szám olyan szép", erre ő így "te vagy már a gyönyörű", és adott egy puszit... Aztán utána vett nekem forrócsokit, hazakísért, tehát ilyen cuki dolgokat...
Nem értem mi állhatott a hátterében, nem tudom hova tenni
17 évesek vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!