Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit gondoltok a nyitott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a nyitott párkapcsolatokról? Élnétek-e ilyenben?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért? Ha nem, miért nem? Fejtsétek ki a véleményeteket. :)

2017. jún. 13. 15:13
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

#10 "Tudod az a gond, hogy a komoly kapcsolat célja még mindig a családalapítás. Egy anya, egy apa, és kettejük szereteten (is) alapuló szövetsége, hogy felnevelik a közös utódokat."

Ezzel tökéletesen egyetértek. Pontosan azért gondolom, hogy a nyitott kapcsolat erre az ideális.

2017. jún. 13. 16:43
 12/22 anonim ***** válasza:
68%

A kérdező kiemelte,hogy hosszútávú, 20-30 éves kapcsolat vonatkozásában kérdez.

A válaszadók többsége ennyi idős, tehát természetes,hogy huszonévesen, egy tartós kapcsolat, házasság elején, vagy még ott sem tartva az életben nem tudják elképzelni a nyitott kapcsolatot. Sok mindent hozhat az élet, lehetnek olyan helyzetek huszonév után egy párkapcsolatban ami esetleg erre a "megoldásra" vezethet. Pl. egy betegség, ami miatt az egyik fél elveszti a szexuális érdeklődését/képességét, a másik fél pedig még bőven igényli ezt.

2017. jún. 13. 17:32
 13/22 anonim ***** válasza:
Hujber Feriék is ilyenben élnek, meg Pásztor Annánék is. És már nagyon régóta. Olvastam, ők maguk nyilatkozták. Mondjuk Hujberéknél vannak gondok, rendszeresen cikkeznek a csávó hülye dolgairól meg hogy Cintia már a váláson gondolkozik.
2017. jún. 13. 17:53
 14/22 anonim ***** válasza:
51%
Nem, mert megenne a féltékenység, ha tudnám a párom rajtam kívül mással, másokkal is együtt van. Úgy érezném, én nem vagyok elég jó neki. Akkor meg minek van velem, ugyebár? Váljunk szét, és keressen mást, és keresek én is.
2017. jún. 13. 18:01
 15/22 anonim ***** válasza:
51%

"Ezzel tökéletesen egyetértek. Pontosan azért gondolom, hogy a nyitott kapcsolat erre az ideális."

Igazad van, baccon mindenki mindenkivel, tok mindegy, hogy melyik spinenek csinalsz gyereket, meg az is, hogy a nod kitol szul. Vagy ha veletelenul bekapja majd a legyet mastol, akkor elkuldod a meszarszekre, vagy azt a gyereket is a sajatodkent fogod nevelni?

2017. jún. 13. 18:28
 16/22 anonim ***** válasza:

Fából vaskarika.

Azért PÁRkapcsolat, mert a pár az =2.

2017. jún. 13. 21:29
 17/22 A kérdező kommentje:
#16 Nem poliamoriáról beszélek, hanem nyitott párkapcsolatról.
2017. jún. 14. 01:18
 18/22 anonim ***** válasza:

Én nem tudnék ilyenben élni. Számomra egy érzelmekkel teli kapcsolatban- hàzassàgban 2 ember van és nem több. A monogàm kapcsolatot tartom elfogadhatónak ( a sajàt életemben ) és ennyi. Nem lenne gyomrom màssal àgyba bújni a szerelmem mellett. Az én szememben aki kapcsolatban van de màssal is lefekszik az nem szereti a pàrjàt. Nem elég fontos neki ahhoz hogy ne kelljen neki màs is.

Persze ez én vagyok, és nekem nem fér bele . Mindenki màs úgy él ahogy akar. Amúgy csak az én értékrendembe nem fér bele, plusz azt is undorítónak tartom amikor az elvileg monogàm kapcsolatot az egyik fél titokban kezeli nyitottként, tehàt lapít és a màsik hàta mögött félrekefél. Egyes pasik és nők azt gondoljàk nekik szabad de a pàrjuknak nem...

2017. jún. 14. 14:03
 19/22 anonim ***** válasza:
0%

Szinte mindenki elítéli a félrelépést, mégis annyian, de annyian megteszik ezt, főleg ha hosszabb ideje élnek párkapcsolatban. Biztos,hogy nem dícsérendő cselekedet, de ha diszkréten teszik néha átsegíthet akár egy komolyabb párkapcsolati válságon is úgy,hogy ráébreszt a párod és a kapcsolat pozitív pontjaira.

Az sem mindig megoldás ha egy mélypontban azonnal felrúgunk mindent és továbblépünk.

2017. jún. 15. 07:15
 20/22 anonim ***** válasza:
41%

Akinek a perverzitása mellett semmi önbecsülése, az talán élne nyitott kapcsolatban.

De ha nyitott, akkor meg minek.

2017. jún. 24. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!