Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A barátnőm nem enged el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem enged el sehová, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szombaton a focicsapatomnak volt az éremátadója, a barátnőm nem volt hajlandó eljönni velem, de engem sem engedett el, még 2,5 óra időtartamra sem. Ma szerettem volna elmenni a piacra, hogy hozzak neki dinnyét, de oda sem engedett el - korábban rajongott érte, most azt mondta, utálja. Sehova sem mehetek, ő meg nem nagyon mozdul ki a négy fal közül. Normális vagyok, hogy nem dobbantok? 29F

2017. jún. 13. 08:33
1 2
 11/13 Sunshinedoll ***** válasza:

?? Mi az, hogy nem enged el? Ki ő, az anyukád? Miasz-r.

Ez a kisajátító viselkedés nagyon nem normális.

Beszélgess el vele, vagy hagyd el.

2017. jún. 13. 10:44
 12/13 A kérdező kommentje:

Nem engedett el többször is dolgozni sem, mert rosszul volt. Mondta, hogy hivatkozzak betegségre. Kirúgtak, otthonról dolgozok, amit tudok, mert nem tudok sehova bejárni időre.

Tudom, hogy hülye papucs vagyok, megerősítést nyert. Azt lenne jó tudni, mit tehetnék, hogyan mozdulhatnék el innen. Arra gondoltam elköltözök külföldre hogy itt hagyjam ezt az egészet. Új élet, új remények. Erről mit gondoltok?

2017. jún. 13. 10:59
 13/13 anonim ***** válasza:
Hiába mész külföldre annyiban nem oldja meg a problémát, hogy Te még akkor sem fogod látni a hibádat. Olyan Vagy, mint egy megfélemlített 5 éves. És ezt most komolyan mondom. Azt kellene kideríteni miért Vagy ilyen gyenge, tehetetlen majd 30 évesen? Jól egymásra találtatok amúgy a barátnőddel, ő valamiért nagyon irányító, féltékeny, tehát 0 az önbecsülése. Neked sincs önbecsülésed, gyenge Vagy, csak Te meg úgy, hogy hagyod magad, mint egy tárgyat irányítani. Pszichiáter kellene mindkettőtöknek. Miért kellene szót fogadnia barátnődnek? Ilyen nincs, hogy nem enged dolgozni. Fogod magad és elmész. Pisztolyt tartott a fejedhez van mi? Mi az,hogy nem mehettél éremátadóra? Bezárt valahova? Fogod magad és mész, ennyi. Te laksz nála, hogy nem tudtad kirúgni az első ilyen esetnél?
2017. jún. 13. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!