Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nem enged el sehová, mit tegyek?
Bocs, de mi a faxért kérsz engedélyt?
Neked gazdád van, nem barátnőd.
Párkapcsolatban a felek egyenrangúak, nem kérnek engedélyt a távozásra. Szólnak, hogy hova mennek, mikor jönnek, és elmennek.
Ha a másiknak nem tetszik, az az ő problémája.
Fogd magad és menj. Meg kell tanulnia, hogy önálló ember vagy saját akarattal. Kérdezd meg tőle egyenesen, hogy miért nem akarja, hogy elmenj, hátha meg tudjátok beszélni.
Bár akármit is mond, én ezt biztos nem bírnám, ultimátumot adnék, ha ezt még egyszer eljátssza, elválnak útjaink.
Te vagy az, akinek kígyóznia kell az asszony előtt?
Végül lett medence?
Papucs vagy szégyeld magad.
Nekem a fõnököm sem dirigàl.
Én fognàm aztàn mennék.
Miért mit fog csinàlni?
Elmegy?
Mond meg neki parancsolj csà.
A bajok nem kicsik...
Normális körülmények között egy párkapcsolatban nem kell engedélyt kérni ahhoz, hogy elmenj valahová. (Nem, fordított esetben sem normális, amikor a pasi köti engedélyhez a lány mozgását.)
Nyilván nem arról van szó, hogy ne legyünk tekintettel egymásra, de egy ép kapcsolatban a két fél egymás társa, és nem az egyik a másiknak a tulajdona. Ezen túl irtózatos önzőségről tanúskodik, hogy ilyen szinten nem veszi figyelembe az akaratodat.
Ha te jól érzed magad a szolgájaként, akkor hajrá, sok boldogságot együtt, de én rövid távon véget vetnék ennek a "kapcsolatnak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!