Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ettől tényleg rosszul kellene éreznem magam?
Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok, a barátommal élek együtt egy éve.Ő 29 éves férfi, jó állása van, jól keres, de persze nem ezért vagyok vele együtt. Én egyetemre járok, rengeteget kell tanulnom, nem jut időm munkára. A családom támogat, kapok egy kevés ösztöndíjat, de azt ebédre, ruhadarabokra, tisztálkodószerekre,stb elköltöm. Ha tudnék, mindenképp adnék a barátomnak is. Ő fizet minden mást, gyakorlatilag ő tart el, ezt nem tagadom. De később ha lediplomáztam fogok dolgozni. És ez a páromnak se teher. Mégis ha valakinek mesélek magunkról, akkor egyből belekérdeznek hogy én miért nem csinálok semmit, miért vagyok ingyenélő. Nekem ez nagyon rosszul esik, mert nem érzem így. A házimunkát természetesen én csinálom.2017. jún. 12. 11:14
11/11 anonim válasza:
Van sok ilyen túlságosan is okos mindenfelé. Aztán hasonló helyzetbe tökugyanazt csinálják, persze csodásan megmagyarázva. Nem kell velük foglalkozni, ők a szappanoperán edzett érzelemvilágukkal nem nagyon tudják felmérni a tényleges szituációkat a maguk egyszerű valójában. Marad a ricsaj nekik, mert arra nem reflektál senki azzal, hogy nyíltan érezteti velük hogy ostobák, tehát akkor már okosak is. Könnyen lehet, hogy kapnak "ébresztő" jellegű impulzusokat, akár néha konkrétumokat is, amik tisztán és érthetően rávilágítanak, hogy ők a bolondok, de teljesen vakok és süketek rá, mert számukra ugye nem így van. Kár komolyan venni őket. A vígjátékok tökéletesen kiszámítható gegszerepei is többnyire az ilyen "valamire ráállt" drámagyártó fejeket mintázzák, sok esetben minden módosítás nélkül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!