Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok, ti hogy kezelnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti hogy kezelnétek ezt a helyzetet? Srácok mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Párommal együtt élünk már több, mint egy éve.

Eleinte mentünk mindenfele, bár sosem volt az a típus aki minden nap sétálgat valamerre. Volt, hogy győzködnöm kellett, menjünk már valahova.

Én alapból nem vagyok otthonülős típus, nagyon nem. Talán ezért is nehéz megegyeznünk, mert ebben szöges ellentétek vagyunk.

Szóval párom telefonozik, xboxozik (hétvégén akár napi 7 órát is, hétköznap 4-5 órát)... nekem a 4-5 óra is elég sok, de annyit veszekedtünk már emiatt, hogy semmi kedvem egy újabb konfliktushoz. Úgysem tudom megváltoztatni ebben. Viszont a múltkor beszéltünk erről, hogy legalább kompromisszumképes legyen, mivel én feladtam és nem szólok ha egész nap játszik, akkor legalább jöjjön el velem valahova másnap...

Elvileg megegyeztünk, erre jött a mai nap.

Tegnap semmit nem csináltunk mert fáradtak voltunk. Szokás szerint játszott este 5-től hajnali 2-ig...

Ma néztünk filmet, utána, mivel jó idő van rákérdeztem nem-e akar kiugrani egy fagyira. Húzta a száját, hát annyit mondtam most ezt miért kell, igazán nem halna bele. Egyedül baromi unalmas (bár már rengetegszer kényszerültem erre amikor nem akart kijönni és barátok se értek rá), de az volt a válasz hogy nem vagyunk összeöktve, nem érti miért problémázok és már elege van ebből.

Most komolyan az én hibám? Én tényleg amennyire lehet alkalmazkodok hozzá, de szerintem egy együttélés két emberről szól és mind a kettőnek figyelnie kell a másik érdekeit.

Ma is alig mertem megemlíteni hogy ki szeretne-e menni mert úgy tudtam mi lesz a válasz...

Nem tudom hogy tudnám ezt kezelni.

Nem vagyok zsarolós típus de már azt is kipróbáltam, hogy mondtam neki jó akkor majd én elmegyek egy hétvégére aztán játszhat megállás nélkül. Az volt a válasz hogy ha nekem az jól esik menjek...

Komolyan nem tudom mit tegyek. Nagyon szeretem őt de ezzel a sírba visz. Főleg a tudat hogy éjjel 2-ig megint ott fog ülni, holnap meg ugye munka stb...

Bármi vélemény, javaslat? Volt már valaki hasonló helyzetben?

Amúgy 22 éves..

2017. jún. 5. 16:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az én párom is játszik, télen sokszor naposszat, de akkor én is olvasok, mert semmit nem lehet csinálni.

De amint jön a jó idő, felkerekedünk és megyünk ide-oda.

A te párod iszont szemmel láthatóan szarik abba amit te szeretnél... miért vagy még vele? Nem az a baj hogy kockul, hanem hogy konkrétan magasról tesz a fejedre.

2017. jún. 7. 09:09
 12/12 anonim ***** válasza:

Mellesleg ő soha nem fog megváltozni... exem is ilyen volt, minden hétvégén a fotóit rendezgette, soha nem mentünk sehová, én meg jobb híján olvastam de tavasszal-nyáron már megőrültem benn.

Nem véletlenül zszakítottunk.

2017. jún. 7. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!