Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy kezelnétek ezt a helyzetet?
Továbbképzésre járok és a csoportomban van egy férfi, akin erősen érzem, hogy bejövök neki. Van párja, nekem is. A foglalkozásokon bármikor felé nézek, mindig engem néz. Rendszeresen egyenesen hozzám beszél, amikor az egész csoporthoz "kellene". Páros feladatnál, ha neki kell választani, 99÷-ban engem választ (15-en vagyunk a csoportban). Múltkor egy csoporttársunknak volt egy kétértelmű megjegyzése kettőnkre vonatkozóan, és a férfi nagyon belepirult (pedig amúgy nem egy zavarbajövős típus, elég laza, bevállalós).
Szóval sok pici jel van, és nekem egyre kellemetlenebb, mert amúgy kedvelem, nem akarok vele elutasító lenni, de a foglalkozásokon kívül kerülöm, még a szemkontaktust is... Ő meg keresné a társaságom. Múltkor is összefutottunk a folyosón, széles mosollyal, hangosan üdvözölt, érdeklődött, hogy vagyok, én meg mogorván válaszoltam valamit és valami ürüggyel gyorsan otthagytam. Eléggé megrökönyödve nézett rám, de zavarba hoz... Nem akarok tőle semmit, de emberileg kedvelem és megbántani sem szeretném. (Pláne, hogy másokkal közvetlen, barátságos vagyok és ez már feltűnő...)
Hogy lehetne ezt jól kezelni?
Ezt nem lehet sehogysem kezelni.
Ilyesmikből virágoznak ki a viszonyok, vagy a sértődések, az örök haragok.
így ahogy te csinálod.
a másik megoldás lenne még a logikus egyenes tisztázás,de ez a típus még abból is azt venné le,hogy közeledhet.
úgyhogy van a te módszered az ignorálás,meg az alpári-kopjál már le rólam kö-csög-verzió.
3, akkor nálad szabad a pálya.
A kérdező meg szerintem egyenlőre nem tudja a saját vonzalmát hová tenni. Nem értem hogyan lehet szimpatikus egy nyilvánvalóan agresszívan nyomulós ember bárkinek (pláne hogy teszi ezt úgy, hogy van csaja) Ha ez a csóka egy 50 kilós szemüveges pattanásos muki lenne, a kérdező már rég ráhívta volna a rendőrséget. (vagy legalábbis megfenyegette volna vele)
# 4: Valamit nagyon félreértettél. Szerintem itt szó sincs agresszív nyomulásról, legalábbis az nálam nem itt kezdődik. Emellett pedig a csoporttársam, egy bizonyos közösség tagjai vagyunk és mindannyiukat kedvelem (vannak más férfiak is a csoportban: őket is kedvelem). Már az előtt szimpatikus volt, hogy érzékeltem volna ezeket a jeleket.
Pont hogy szeretném kulturált módon kezelni a helyzetet anélkül, hogy megbántanám, mivel még kb. egy évig egy közösségben leszünk.
# 4: Ez még kimaradt:
Amúgy több szempontból valóban vonzó férfi, de ez nekem kevés ahhoz, hogy elragadjon a hév. Ha mindketten függetlenek lennénk, akkor sem jönnék össze vele, mert egyszerűen nem illenénk össze. Más az értékrendünk, a személyiségünk, stb. Én akkor is csak barátként tudnék tekinteni rá.
A 6. hszedhez meg annyit, hogy nagy összegben fogadnék, hogy pár hónap mulva (ha nem pár hét) már egy ágyban fogtok henteregni. Annyiszor hallottam már gyakorlatilag ezeket a szövegeket nőktől, hogy dunát lehetne rekeszteni vele.
Majd ird meg ha igy lesz.
# 7-8: Elképzelem a szitut, hogy megyek a rendőrségre feljelentést tenni azzal az indokkal, hogy valaki rám nézett! :) Azért ez kicsit vicces lenne. :) Megjegyzem, teljesen más egy olyan szituáció, amikor egy vadidegen kezd el stírölni a buszon (az rettenetesen zavaró, ki is szoktam menekülni a helyzetből), vagy amikor közös feladathelyzetekben valaki többször néz rám, mint mondjuk másokra.
A "jóslatodra" pedig azt tudom mondani, hogy voltam már ennél sokkal, de sokkal kiélezettebb helyzetben is és kitartottam a párom mellett, nem csaltam meg. A hűség ugyanis egy döntés: ha a világ legjobb pasija lejtene előttem násztáncot, akkor sem csábulnék el, mert szeretnék másnap is a párom szemébe nézni. Nekem ez sokkal fontosabb, mint a pillanatnyi élvezetek.
Nyilván túloztam a rendőrséggel, és azt szerettem volna szemléltetni, hogy ennél kevesebbért is leordítják, illetve megfenyegetik a nők azt a férfit aki úgy közvetít feléjük félreérthetetlen jeleket, hogy ők ezt nem érzik hízelgőnek. Jelezném, hogy ezt tudja is minden férfi, épp ezért a te viselkedésed a példában szereplő úriember mindenképpen biztatónak tartja. Én is annak tartanám.
Jó példa a buszos, mert ha egy idegentől ezt tolakodónak érzed , miért nem érzed annak egy kvázi idegentől (mert valljuk be, lényegében ezt a csókát sem ismered)
Neked ez esetben imponál. Mégegyszer mondom, nem értem hogy lehet oylanokat írni egy emberről, aki minden adódó alkalmat megragad, hogy mustráljgasson egy nőt, miközben otthon van párja, hogy szimpatikus, sok szempotból vonzó, illetve nem akarod megbántani (mintha lennének érzései feléd, és nem a potya dugás járna a fejében)
Ami meg a jóslatot illeti: "Majd ird meg ha igy lesz." A többi csak duma.
De egyebet már tényleg nem fogok ehhez a témához hozzáfűzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!