Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogy kezelnétek ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy kezelnétek ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés

Továbbképzésre járok és a csoportomban van egy férfi, akin erősen érzem, hogy bejövök neki. Van párja, nekem is. A foglalkozásokon bármikor felé nézek, mindig engem néz. Rendszeresen egyenesen hozzám beszél, amikor az egész csoporthoz "kellene". Páros feladatnál, ha neki kell választani, 99÷-ban engem választ (15-en vagyunk a csoportban). Múltkor egy csoporttársunknak volt egy kétértelmű megjegyzése kettőnkre vonatkozóan, és a férfi nagyon belepirult (pedig amúgy nem egy zavarbajövős típus, elég laza, bevállalós).

Szóval sok pici jel van, és nekem egyre kellemetlenebb, mert amúgy kedvelem, nem akarok vele elutasító lenni, de a foglalkozásokon kívül kerülöm, még a szemkontaktust is... Ő meg keresné a társaságom. Múltkor is összefutottunk a folyosón, széles mosollyal, hangosan üdvözölt, érdeklődött, hogy vagyok, én meg mogorván válaszoltam valamit és valami ürüggyel gyorsan otthagytam. Eléggé megrökönyödve nézett rám, de zavarba hoz... Nem akarok tőle semmit, de emberileg kedvelem és megbántani sem szeretném. (Pláne, hogy másokkal közvetlen, barátságos vagyok és ez már feltűnő...)

Hogy lehetne ezt jól kezelni?

2016. nov. 28. 23:04
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

# 10: Elég fura körökben mozoghatsz, ha ennél kevesebbért is leordítják a fejed és megfenyegetnek...

Az én környezetemben teljesen normális az, hogy felnőtt férfiak és nők egymással kapcsolatba kerülnek, kedvesek egymással, akár még finomabb flörtölgetés is előfordul minden további következmény nélkül. Olyan emberekről van szó, akik 10-20-30 éve élnek stabil kapcsolatban, és bizony az idő múlásával jólesik az ellenkező neműek érdeklődése, az, hogy 40, vagy akár 50 felett is vonzónak talál minket a másik nem. Nyilván van olyan is, aki továbblép - nem látok bele mindenki kapcsolatába. Én csak önmagamért tudok felelősséget vállalni, és ismerem magam annyira, hogy még elhidegült párkapcsolatban sem léptem félre, amikor minden lehetőség adott volt és senki nem tudta volna meg. Nem elméletben mondom: voltam ilyen helyzetben.

Most minden szempontból kielégítő kapcsolatom van, konkrétan flörtölgetésre sincs igényem (korábban volt), elzárkózom tőle teljesen, miközben körülöttem szinte mindenki műveli.

2016. nov. 29. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!